Olakšanje - Donald se vraća treninzima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.03.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zamenik kapitena Crvene zvezde Mičel Donald završio je sva ispitivanja i spreman je za povratak na teren.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde odigrala je poslednje dve utakmice bez Mičela Donalda koji je usled zdravstvenih problema zadržan na ispitivanjima u bolnici.

Po izlasku iz Kliničkog centra Srbije Mičel Donald je za "Kurir" otkrio kakva je trenutno situacija i umirio navijače Crvene zvezde.

"Nisu ništa pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav! Srce radi kako treba, nema problema sa drugim funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam nekoliko dana proveo u bolnici, ali to je samo zbog ispitivanja koja sam imao svakodnevno", kazao je Donald.

Zamenik kapitena crveno-belih dodao je da se od danas vraća treninzima ali nije poznato da li će biti u konkurenciji za duel sa Mačvom koji je na programu za vikend.

"Od danas sam već na treninzima, ali sledi nam i pauza za utakmice reprezentacije pa ću moći malo i da se odmorim", istakao je Donald.

Ukoliko preskoči utakmicu sa Mačvom Mičel Donald će priliku da ispiše novu stranicu Zvezdine istorije imati na gostovanju u Lučanima 31. marta.

Mičel Donald je trenutno izjednačen sa Kaduom Mendešom po broju nastupa i na prvoj sledećoj utakmici koju bude odigrao postaće stranac sa najvećim brojem mečeva u Zvezdinom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke