Okupljaju se ''Orlovi'', Tošić ima poruku za Šaćirija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.05.2018.
12:41
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Srpski defanzivac reagovao posle provokacije reprezentativca Švajcarske.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Klupska sezona je u većini zemalja završena i sada se maksimalna pažnja ljubitelja fudbala usmerava ka reprezentacijama učesnicama Svetskog prvenstva u Rusiji.

Naš nacionalni tim danas se okuplja na početku priprema, a za 18 časova i 15 minuta zakazan je i prvi trening u Staroj Pazovi.

Znate već da će nam riali u grupi na Mundijalu biti selekcije Brazila, Švajcarske i Kostarike, a pojedine psihološke igre i neprimerene provokacije su već počele sa nekih strana.

Tako je pre nekoliko dana, reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri objavio fotografiju svojih kopački u kojima planira da nastupi na Svetskom prvenstvu. Na jednoj od njih je prikazana i zastava nepriznate države Kosovo.

Nije se dugo čekalo da Šaćiri dobije adekvatan odgovor na ovu provokaciju, a uputio mu ga je reprezentativac Srbije Duško Tošić u izjavi za ''Srpski telegraf''.

''To što oni rade je njihova stvar, njihova sramota. Mi ćemo odgovoriti sportski i na terenu im pokazati ko je bolji. Naravno, ako Šaćiri nastavi da provocira i bude prgav, pa znamo i mi da budemo prgavi'', istakao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I\'m looking for Korg
Monday, 28.05.2018
12:59

Овим путем бих поручио Коларову да га молим да уништи шаћирија (намерно малим словом), како спортски тако и физички ако буде било потребе

avatar
xman
Monday, 28.05.2018
14:05

Hahaha mislim da nema potrebe da njemu porucujes bilo sta, ugazice ga Aleksandar ako ga samo malo isprovocira, i izuti ga iz te kopacke :)

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
10:04

Da dobije pet utakmica pa da propusti i finale:-D

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.05.2018
20:16

Jeste pa da propusti Brazil.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 28.05.2018
12:44

ЖИВЕЛА, ЖИВЕЛА, РЕПУБЛИКА СРБИЈА!