Okuka: "Novosadskoj publici malo treba da nas podrži"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.09.2018.
21:41
Izvor: Sportske.net

Dragomir Okuka je bio srećan nakon pobede svog tima.

Sportske.net/Milovan Longinov
Sportske.net/Milovan Longinov

Povezane vesti

Prva pobeda Dragomira Okuke na klupi Vojvodine u ovom mandatu, danas je pobeđen Voždovac nakon odlične igre, posebno posle prvih sat vremena igre.

Utisak Dragomira Okuke jeste da je Vojvodina zabeležila veoma bitnu pobedu.

"Videli smo jednu utakmicu do, a jednu od 30. minuta, ali to ne umanjuje zasluženu pobedu koju smo ostvarili i videli smo koliko je malo potrebno novosadskoj publici da nas podrži.

Imali smo mnogo problema pred ovaj meč, ali nismo to potencirali, već smo verovali u igrače koji su danas dobili i iskoristili svoju šansu. Ovo je značajna pobeda za mene i moj tim, ali ne treba ništa preuveličavati, jer treba da bude normalno da Vojvodina pobeđuje u ovakvim utakmicama. Ne treba zaboraviti da je, pri rezultatu 0:0, Voždovac propustio stopostotnu šansu posle kornera, kada je naš igrač sa gol-linije izbacio loptu. Ipak, ohrabruje me to što su igrači koji su danas nastupili igrali fudbal i dali sjajni golove. Neki od njih su po prvi put igrali na novim pozicijama i pokazali da mogu da odgovore tim zadacima. Prvenstvo je dugo, čeka nas mnogo iskušenja, a imamo mnogo povređenih igrača. Ovo je pobeda koja je bila potrebna timu u ovom momentu
", rekao je Okuka.

Sledeći meč za Vojvodinu jeste u sredu kada gostuje ekipa Teleoptika u okviru 1/16 finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke