Okuka: "Na pobedu i protiv Spartaka"

Autor: Beta Beta
petak 28.09.2018.
14:32
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Dragomir Okuka rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Spartaka u predstojećem 58. vojvođanskom derbiju i da će, uz zalaganje, borbenost i disciplinu u igri, "pokazati i nešto više".

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Posle pobede nad Voždovcem u prvenstvu, a potom i plasmana u osminu finala Kupa Srbije, pred fudbalerima Vojvodine je novi izazov.

"Stereotip da nas čeka teška utakmica za nas nije stereotip, već realnost, jer za ovu Vojvodinu, u ovom momentu, nema lakih mečeva. Spartak je trenutno u krizi, ali to je ekipa koja vredi daleko više od tih sedam bodova i pretposlednjeg mesta, te je samo pitanje vremena kada će ponovo početi da pravi dobre rezultate. Što se nas tiče, od svih 11 igrača koji budu istrčali na teren, očekujem maksimalan angažman", rekao je Okuka.

Na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli, u okviru 10. kola Super lige Srbije, očekuje ih 58. vojvođanski derbi, u kojem će im domaćin biti ekipa Spartaka iz Subotice.

"Iza sebe imamo dve pobede bez primljenog gola, koje su ostvarene dosta teško, ali su ipak pobede i one vraćaju samopouzdanje igračima. Nadam se da ćemo, uz zalaganje, borbenost i evidentnu disciplinu u igri, ovoga puta pokazati i nešto više, te da ćemo napraviti dobar rezultat", rekao je Okuka.

Super liga 10. kolo

"Vojvodina uvek igra na pobedu, pa će tako biti i protiv Spartaka, a videćemo koliko će nam protivnik to dozvoliti", dodao je trener novasadskog tima.

Okuka je dodao da poštuje ekipu Spartaka, ali da veruje u svoju ekipu i da može do pobede.

"Svi povređeni igrači su nam i dalje van stroja, osim Ezea, koji će biti sa nama i konkurisati za tim. Fofana i Đorđević su se priključili treninzima, ali mislim da još nisu dovoljno spremni", dodao je Okuka.

Vojvodina je trenutno na osmom mestu na tabeli Super lige Srbije sa 12 bodova, dok je Spartak na 15. poziciji sa sedam.

Utakmica se igra u nedelju od 15.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke