Okuka: "Dobili smo samopouzdanje, na pobedu i protiv Napretka"

Autor: Beta Beta
petak 05.10.2018.
17:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Dragomir Okuka rekao je danas da su njegovi igrači dobili na samopouzdanju posle tri uzastopne pobede i da se nada da će u istom stilu nastaviti i protiv Napretka.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

"Statistički podaci utakmica ova dva tima govore da je Napredak ekipa koju Vojvodina lako treba da dobije. Međutim, mislim da smo mi daleko od toga u ovom momentu, jer statistika je jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Neću reći ništa novo ukoliko kažem da je za Vošu i ova utakmica izuzetno teška, da je Napredak kvalitetna ekipa, s iskusnim i jednim od naših najboljih trenera, te da nas čeka težak zadatak", rekao je Okuka.

Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Napretka u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

"Ipak, uhvatili smo dobar ritam, igramo pred svojom publikom i ići ćemo na pobedu. Mislim da su igrači dobili dosta samopouzdanja posle tri pobede za nedelju dana, te da će sve učiniti da dobijemo i ovaj meč", rekao je Okuka.

"Svesni smo važnosti momenta i želimo da ostvarimo pobedu pred pauzu, a za to moramo igrati maksimalno koncentrisano, odgovorno i borbeno tokom svih 90 minuta", dodao je on.

Po rečima Okuke, njegovu očekuje još teži meč nego u prethodnom vojvođanskom derbiju protiv Spartaka.

"Napredak ove sezone igra kvalitetnije nego Spartak, a rekao sam i posle tog meča da nisam zadovoljan načinom na koji smo odigrali prvo poluvreme te utakmice. U drugom delu meča smo igrali angažovano, odgovorno, sa strašću i željom za pobedom, ali mislim da nam protiv Napretka neće biti dovoljno 45, već bar 60-70 minuta takve igre. Moramo stvoriti više šansi i dati neki gol", rekao je Okuka.

Posle deset odigranih kola, Vojvodina je šesta na tabeli sa 15 bodova, dok je Napredak na sedmom mestu s bodom manje.

Utakmica Vojvodina- Napredak igra se sutra od 18.00 na "Karađorđu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke