Ohrabrujuće scene sa treninga, Partizan u najjačem sastavu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2019.
21:51
Izvor: Sportske.net

Crno-beli večeras ''osetili teren'' u Malatiji, na snimku i jedan detalj koji raduje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Prethodnih dana vladala je neizvesnost oko nastupa štopera Partizana Bojana Ostojića, koji je doživeo povredu tokom prvog meča protiv Malatije u Humskoj, ali poslednje informacije su ohrabrujuće, on je radio večeras sa saigračima na treningu i treba ga sutra očekivati u startnoj postavi.

Njegov izostanak se prilično osetio za vikend u Kruševcu, gde je Partizan primio dva gola i imao dosta problema u defanzivi tokom prvog poluvremena, pa verujemo da će crno-beli bedem ispred Stojkovićevog gola sutra izgledati znatno čvršće.

U odnosu na prvi meč koji je Partizan dobio sa 3:1, očekuje se samo jedna promena u startnoj postavi crno-belih. Pogađate, brzonogi Japanac Takuma Asano bi ovoga puta trebalo da zaigra od prvog minuta, a na klupu će se u tom slučaju preseliti talentovani Filip Stevanović.

Sve ostalo bi trebalo da izgleda isto kao i prošlog četvrtka.

Stojković
Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević
Zdjelar, Šćekić
Tošić, Suma, Asano
Sadik.

Kada je u pitanju ekipa Malatije, i oni će u jačoj postavi u odnosu na prvi susret nastupiti od prvog minuta. Očekuje se Gokan Tore umesto Bifume, odnosno Giljerme umesto Čagirana, pa bi trener jalcin na teren mogao da izvede ovu postavu, uz moguće promene i u defanzivnoj liniji tima, koja im nije dobro izgledala u Humskoj.

Farnole
Čebake, Mina Meza, Akbas, Kas
Jalcin
Giljerme, Čalali, Fofana
Tore, Jahović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke