Ogrebotina na Suminom oku nije najveći problem, nešto drugo je još opasnije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.10.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Partizanov klupski doktor detaljnije objasnio kakva je situacija sa Sumom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sejduba Suma je na 163. večitom derbiju odigrao tek desetak minuta, ali mu je i to bilo dovoljno za ključni doprinos kod jedinog gola koji je postigao Filip Stevanović.

Nažalost, zbog neoprezne reakcije Sekua Sanoga, ofanzivni vezista Partizana je vrlo brzo morao da izađe iz igre, jer je doživeo tešku povredu oka.

Iako se najpre mislilo da je najveći problem to što je Sanogo noktom zakačio Sumu po oku, Partizanov lekar Sead Malićević je objasnio da postoji drugi, još veći problem.

''Tačno je da postoji ogrebotina, verovatno od nokta, ali to samo po sebi ne zabrinjava previše koliko ono što je na oku izazvao sam udarac.

Dakle, taj udarac je izazvao promene na finim strukturama oka zbog čega je Sumi naloženo strogo mirovanje narednih sedam dana.

On može da gleda tv, ode do kupatila, ali ne sme da se bavim nikakvim težim fizičkim aktivnostima. Na pregledu za sedam dana videćemo dokle smo došli sa oporavkom, ali već sada mogu reći da je prognoza tmurna. To znači da mu sledi više nedelja pauze'', izjavio je Malićević za portal ''24sedam.rs''.

Prve procene su da će Suma pauzirati oko mesec dana.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 21.10.2020
19:43

Seade pa ti si specijalista i za ocnu medicinu. Seade, Seade vragolanu jedan.

avatar
toma1980
Wednesday, 21.10.2020
16:50

Pa ako ste Tuzili Sanogoa zbog Nenamernog Faula! Sta je trebalo da se radi sa PEPE-om dok je Igrao u Realu iz Madrida!

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 21.10.2020
14:39

Stvarno mi je zao Sume, samo to je valjda jasno da nije bilo namere, desavaju se ove stvari , zelim mu da sto brze ozdravi, i da nema nikakve posldice od ove neugodne povrede.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 21.10.2020
18:18

Bilo je namerno. Ovo je vec drugi derbi koji Suma zavrsava u bolnici, Sadiku su polomili rebro. Sve to igraci rade namerno jer znaju da nece biti kažnjeni. Sanogo je vec lomio nogu jednom igracu, kolo pre toga je jedan fudbaler zvezde zario krampone protivnickom golmanu. Pritom, ovo nije bio jedini grub start na ovom derbiju, igraci zvezde su igrali na nacin na koji znaju da im samo ovde prolazi, dakle kad kazem namerno, ne mislim na jedan start i da mu je bas ciljao oko, ali to da im je dogovor bio fruba igra, pogotovo na Sumu kada Partizan igra bez napadaca, to je cista namera. Kao i to da Sanogo ne isece nokte. Kakvi nokti kod muskarca?!?

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 21.10.2020
19:46

I ja mu zelim brz oporavak, ali tuzno je i zalosno sto taj slucaj ljepi koriste da optuze Zvezdu da je Sanogo namerno to uradio.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 21.10.2020
19:45

Od kad je jugoslovenski fudbalski klub partizan osnovan njegova igra je bila bazirana na defanzivi i prekomerno gruboj igri, stoga smesno je da vi sad pisete o grubosti protivnickih igraca ljepi.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 21.10.2020
12:03

To je od promaje. Nije ga pipnio Sanogo.

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 21.10.2020
18:19
avatar
skoneee????
Wednesday, 21.10.2020
21:01

Dao bog pa i nek tebi bude od promaje . .😇