Oglasio se Zvezdin ''Big Ben'', posle ovih reči ''Delije'' će ga još više zavoleti!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin novi napadač u prvom intervjuu posle potpisivanja ugovora nahvalio i sebe i Crvenu zvezdu i trenera Milojevića i saigrače, a posebno navijače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što se nedeljama najavljivalo u domaćim medijima, juče je i ozvaničeno, dosadašnji napadač Olimpijakosa El Fardu Ben preselio se u Crvenu zvezdu.

Juče je obavio i medicinske preglede, a onda se oglasio i u intervjuu za ''Zvezda TV'', ne krijući radost zbog ovakvog epiloga..

''Srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu, jer je to najveći klub u Srbiji. Čast mi je da igram za ovaj tim. Trener je želeo da dođem, poznajem ga i to je bilo bitno u odluci da dođem ovde.

Ja sam napadač, za napadače je najvažnije da postižu golove, a u tome sam dobar. Imam dobru tehniku, a takođe volim i da asistiram saigračima. Može se reći da sam kompletan igrač. Ali, meni je najbitnije da postižem golove.

Navijači su mi od letošnje utakmice u Beogradu slali dosta poruka. Govorili su da sam dobar igrač i veoma je važno za jednog fudbalera kad te navijači vole. Nadam se da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji u dresu Crvene zvezde. Srećan sam jer mogu da kažem da su to najbolji navijači u Srbiji, a takođe  mislim i da su jedni od najboljih na svetu'',
istakao je Ben.

U ekipi Crvene zvezde, ima i jednog zemljaka, Damijana Le Taleka, pa će mu period adaptacije mnogo lakše proteći uz njegovu podršku.

''Znam neke igrače, pogotovo iz Francuske. Znam Le Taleka, Kangu, čuo sam za Boaćija. To znači da su ti igrači dobri, jer ih znaju i ljudi van Srbije. Jako je važno imati tako dobre igrače, pogotovo kada igrate u Ligi Evrope. Le Talek i ja smo iz istog grada. Pričali smo i rekao mi je da je jako dobar tim i da su svi kao porodica. Za mene je to jako važno'', objašnjava Ben.

Na njegovom dolasku je najviše insistirao trener Milojević, sa kojim je odlično sarađivao prošle sezone u Panioniosu.

''Milojevića znam iz Grčke, mnogo mi je pomogao kad sam bio na pozajmici u Panioniosu. Načinio je od mene boljeg igrača i zato sam i rekao da je to što me on želi bilo bitno u odluci da dođem u Zvezdu. Ako uspemo da uradimo ono što smo uradili u Grčkoj, biće veoma, veoma dobro za sve nas. Dopada mi se, veoma je dobar trener'', naglasio je Ben, a onda se okrenuo i prvim izazovima koji ga očekuju u Zvezdinom dresu.

''Utakmica protiv CSKA je jako bitna za nas. Naravno, želimo da pobedimo, a ako budemo igrali dobro, to znači da imamo i dobar tim. Bilo bi dobro da prođemo, ali moramo da mislimo i na domaće prvenstvo. Zato je ova utakmica važna i za Ligu Evrope, i za domaće prvenstvo'',
zaključio je Ben.

Na kraju se zahvalio navijačima Crvene zvezde na dosadašnjoj podršci, uz poruku da će im uzvratiti dobrim igrama na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke