Oglasio se Sveta Marković, ali ono što ''grobare'' najviše zanima - nije rekao

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.02.2019.
15:54
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Druge teme bile su sadržina intervjua...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Mladi štoper Partizana Svetozar Marković posle meča sa Bačkom ima problema sa povredom kolena, a tokom dana bi trebalo da bude poznato da li će morati da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, što su bile prve procene posle obavljene dijagnostike.

U iščekivanju konačne odluke lekara, Marković je govorio za klupski sajt, ali povreda nije bila tema razgovora. Iz kluba je novinarima saopšteno da popularni Sveta neće govoriti o povredi i mogućoj operaciji i da je to ''na stručnom štabu i medicinskom timu da odluči u dogledno vreme''.

Njegovo odsustvo bio bi ogroman hendikep za Partizan, pogotovo što je Marković uz Valijentea ''komandant'' najbolje odbrane u ligi.

''To je nešto što mi je dodatni motiv da još više radim i napredujem, ali ne bih rekao da samo ja komandujem, mislim da to radimo svi.

Razumemo se veoma dobro, dugo već igramo zajedno i nadam se da ćemo se sve bolje razumeti i igrati sve bolje'', istakao je Marković.

Iza štoperskog tandema je komandant na golu, veliki Vladimir Stojković.

''O Stojketu ne treba mnogo pričatijer svi znamo ko je on i kakav je golman. savetuje nas i podržava uvek, priča nam dosta stvari koje nam mogu pomoći na utakmici'', istakao je Marković.

Pohvalio je i zadnjeg veznog Sašu Zdjelara čija je sve bolja igra takođe veoma značajna i za ukupni utisak o odbrani crno-belih.

Osim njega, mlađu gardu u ekipi Partizana čine i Šehović, Pavlović, Filip Stevanović. Mladi štoper crno-belih ističe da se svi oni međusobno podržavaju, savetuju jedni druge kako bi bili sve boji i na treninzima i na utakmicama.

Na kraju je izrazio nadu da će se do kraja sezone još neki put upisati u listu strelaca, s obzirom da je već pokazao da može da bude veoma opasan po protivničku mrežu u prekidima.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke