Oglasio se ''srpski Marselo'', ima poruku za Batu Mirkovića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.10.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Može li posle ovoga nešto zanimljvo da se dogodi već u zimskom prelaznom roku?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Najavljujući današnju uakmicu protiv Čukaričkog na Banovom brdu (16:30h), trener Partizana Zoran Mirković pohvalno se izrazio o narednom rivalu, ali najupečatljiviji je bio njegov komentar vezan za Miroslava Bogosavca, levog beka ''Brđana'' i nekadašnjeg člana Partizana.

''Izuzetan talenat, igrač koji mnogo zna fudbala, ima fantastičan osećaj za igru, sjajnu kombinatoriku za levog beka, ne znam da li u Evropi postoji takav igrač sa tim smislom za igru. Možda Marselo iz Reala.

On, možda, nema neke druge stvari koje imaju drugi odbrambeni igrači, ali ako želite igru onda vam je on idealan", rekao je, između ostalog, Zoran Mirković juče u razgovoru sa novinarima.

Ova njegova izjava izazvala je veliku pažnju, pa je i sam Bogosavac brzo saznao šta je trener crno-belih rekao o njemu.

''Svakako da mi prijaju komplimenti pogotovo od takvog trenera i čoveka. Takve reči mi daju podstrek i motiv da nastavim da radim još više. Ja volim da imam loptu u nogama, to i Marselo radi", objašnjava Bogosavac.

Tokom jučerašnjeg popodneva, odlični fudbaler je u izjavi za ''Mondo'' uzvratio komplimente Bati Mirkoviću.

''Verujem da će Bata napraviti izuzetnu trenersku karijeru, zajedno sa Gordanom Petrićem, obojicu izuzetno cenim i cenio sam ih i kao fudbalere. Oni rade dobar posao, možda to rezultati trenutno ne pokazuju, ali verujem da će napraviti nešto veliko i sa Partizanom i u daljoj trenerskoj karijeri'', istakao je Bogosavac.

Da se Zoran Mirković ranije vratio u Partizan, možda Boosavac danas ne bi igrao u Čukaričkom, već bi ostao u Humskoj, ali ne vredi se vraćati u prošlost.

Ipak, imajući u vidu ovakvo Mirkovićevo mišljenje o Bogosavcu, možda ne bi trebalo da iznenadi i ako crno-beli pokušaju da ga vrate u svoje redove...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Wednesday, 31.10.2018
16:13

Lepo uslihtavanje verivatno ocekuje danas slabiji otpor po toj strani....

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 31.10.2018
15:37

Primio se da je Marselo, gotovo nema nista od njega

avatar
ercov
Wednesday, 31.10.2018
14:36

Kada pustis devetnaestogodisnjeg Djoleta za par stotina hiljada eura a dovedes za iste pare jednog Ozegovica ili poklonis Cukarickom jednog mladog reprezentativca Bogosavca a na njegovo mesto dovedes i debelo platis Tubica, Miletica i Ursevica onda je normalno da sampionski Partizan nikada nece biti sampionski Partizan dok je Ivice Ilijeva i ove amaterske uprave.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
17:55

Tubica ili Subica? :-D

avatar
dejavu
Wednesday, 31.10.2018
13:52

Da li stvarno treba ponovo otvarati ovako bajate teme i objašnjavati zašto Bogosavac ne može da igra u Evropi?... E moj Bato.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 31.10.2018
13:23

Ljubav je obostrana. Novo pojacanje za evropu stize

avatar
Gogi-11
Wednesday, 31.10.2018
17:39

Rekoh ja da ce danas partizan dobiti mec po levoj strani domacina i evo pohvale vrede trebao je i stevanovica da pohvali i bila bi goleada

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 31.10.2018
11:41

Sta mu srnic radio 😁

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
11:27

Cenio sam ih kao fudbalere jos dok sam piskio u pelene i igrao se u pesku sa ostalom decom:-D Upravo u toj slaboj defanzivi i lezi problem, mi tu ne smemo da imamo krater.