Oglasio se potencijalni Partizanov novajlija, gde je zapelo? U Humskoj već ima i dobrog prijatelja...

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2018.
13:43
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

On će mu biti velika podrška da se što pre prilagodi na novu sredinu. Naravno, ako do transfera uopšte dođe...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Iz dana u dan deluje da je transfer Gorana Zakarića, veziste sarajevskog Željezničara, sve izvesniji i da će on biti sledeće pojačanje Partizana ovog leta.

Preneli smo već tokom jutra da njegova želja da dođe u Humsku nije sporna, a u izjavi za ''Mondo'' je nešto kasnije otkrio da u Partizanu ima i jednog dobrog druga - Ognjena Ožegovića.

"Iz istog smo mesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć", izjavio je Zakarić.

Ipak, odužilo se čekanje na realizaciju ovog transfera, a Partizanove pripreme su uveliko u toku. S obzirom da već za par dana crno-beli putuju u Sloveniju za glavni deo priprema, jasno je da dileme što pre treba otkloniti.

Sam Zakarić ne krije u čemu je problem tokom pregovora.

''Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenja. Nadam se da će se klubovi što pre dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Rešio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem", istakao je Zakarić i dodao da mu je trener Željezničara Slobodan Krčmaervić rekao mnogo toga lepog o klubu iz Humske, s obzirom da je svojevremeno i sam nosio crno-beli dres.

''Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu", naglasio je Zakarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke