Oglasio se Ninkov! Da li je realan njegov povratak u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.08.2016.
00:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle eliminacije Crvene zvezde od Ludogoreca pojavila se informacija da bi Pavle Ninkov mogao da pojača redove crveno-belih. Da li će tako i biti, otkrio je sam fudbaler.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

S obzirom da smo tek u prvoj polovini avgusta, do kraja letnjeg prelaznog roka ima sasvim dovoljno vremena za nove transfere, iako ih je Crvena zvezda do sada već realizovala u velikom broju.

Ipak, s obzirom da je crveno-belima ostala još samo jedna šansa (protiv Sasuola) da osigura evropsku jesen, u medijima su počele spekulacije da bi Božovićev tim mogao i dodatno da se pojača.

Pominjalo se ime Pavla Ninkova, nekadašnjeg desnog beka Crvene zvezde, koji već nekoliko godina igra u francuskom Tuluzu.

Tim povodom, Ninkov se oglasio u izjavi ''Novostima'' i otkrio koliko ima istine u svim tim pričama koje su se vezivale za njegovo ime.

''Niko me iz Zvezde još nije zvao, tako da od povratka, za sada nema ništa. Imam ugovor još godinu dana i Tuluz bi svakako tražio obeštećenje'', izjavio je Ninkov, a ovo se nikako ne uklapa ni u izjavu Miodraga Božovića da Zvezda traži samo igrače koji su slobodni, dakle bez obeštećenja.

Iako ne krije da ima želju da se jednog dana vrati u klub u kojem se potpuno afirmisao, Ninkov otkriva i dodatni razlog zbog kojeg on ne bi mogao da pomogne Zvezdi protiv Sasuola, čak i kada bi došlo do realizacije ovog transfera.

''Tek sam se oporavio od povrede zgloba, treniram sedam dana, nisam još u takmičarskom ritmu. Da me Zvezda sada i hoće, ne bih smeo da lažem ni sebe, a ni njih da mogu da pomognem ekipi u dvomeču sa Sasuolom kad nisam 100 odsto spreman'', zaključio je Ninkov, ali i dodao da je ''sve moguće u današnjem fudbalu'', uz podsećanje da prelazni rok još traje...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 08.08.2016
22:56

MA PUSTITE TE MILALAJKE i ostale lovačko-ribolovačke priče za kafanicu... Zvezda je u cajtnotu pred duel sa Sasuolom a sa Latinima se ne može igrati sa Fibelom i Rendulićem kao štoperskim parom i Le talekom kao zadnjim veznim. Zato je ekspresno potrebno naći niskog i brzog štopera koji može odmah da igra a LUKOVIĆA staviti na jednog od zadnjih veznih. Desni bek nije prioritet. Imamo Cvetkovića da igra na strani i Petkovića da igra kod kuće. Samo sa njima treba raditi defanzivu.

avatar
Firmino LFC
Monday, 08.08.2016
18:03

Pa i sa jednom nogom da igraš samo bolje bi odigrao od onih panjeva Cvetkovića i ostalih, ali nismo mi u poziciji da platimo tvoje obeštećenje, nekom drugom prilikom.

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 08.08.2016
17:34

zvezdi bi, da se ne lažemo u evropskim utakmicama mogli da pomognu samo srpske sudije i njeni sateliti.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 09.08.2016
12:10

Ili sa vama da igramo svejedno je i vi se sklonite :D

avatar
CZBG1991
Monday, 08.08.2016
02:26

Uvek dobrodošao 😉.

avatar
Branislav
Monday, 08.08.2016
00:26

E, ako se za tebe trazi obetecenje, hvala lepo... Kao slobodan igrac si dobrodosao, ali ako treba nesto da se iskesira za tebe...tesko...a i bilo bi ludo sa nase strane.

avatar
EDO
Monday, 08.08.2016
12:57

Kad moze Partizan da iskesira 400 hiljada za drvo mozete i vi za ovog..hihi

avatar
EDO
Monday, 08.08.2016
18:48

Na drvo Djurdjica...

avatar
Branislav
Monday, 08.08.2016
13:56

Za koje drvo? Nisam bas upucen...