Oglasio se Nastasić - Kakve su šanse da zaigra na Mundijalu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net, b92.net

Srpskog reprezentativca Matiju Nastasića nećemo gledati na terenu u završnici sezone, a štoper Šalkea progovorio je i o tome kakve su šanse da nastupi na Mundijalu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Defanzivac nemačkog Šalkea Matija Nastasić doživeo je prethodnog vikenda povredu u porazu njegovog tima od Hamburga i zbog nje će propustiti završnicu sezone.

Prve prognoze govore da Matiju Nastasića čeka višenedeljna pauza što je srpski reprezentativac potvrdio u izjavi datoj "b92".

"Moram da pauziram narednih nekoliko nedelja. Imam malo oštećenje zadnjih ligamenata kolena", objasnio je Nastasić.

Ljubitelje fudbala u Srbiji svakako najviše zanima da li je povreda takve prirode da Matija Nastasić neće biti u stanju da nastupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Ne znam koliko će biti duga pauza i da li ću učestvovati na Svetskom prvenstvu", kratko je konstatovao Nastasić.

Do početka Svetskog prvenstva u Rusiji ostalo je još 64 dana, a reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu u Grupi E igra protiv Kostarike tri dana nakon otvaranja Mundijala, odnosno 17. juna.

Kada se podvuče crta, Matiji Nastasiću ostaje na raspolaganju nešto više od dva meseca da sanira povredu ligamenata i pokuša da se vrati u takmičarsku formu, ali je već sada jasno da se ulazi u trku sa vremenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuJis NazariJo
Wednesday, 11.04.2018
20:32

Meni licno ovaj decko uliva poverenje kada je pozadi sa Ivanovicem...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 11.04.2018
17:21

Zao mi je kada igrac zbog povrede izgubi sansu, ali, ne misim da bi ovo bio bas toliki gubitak za nas. Tu su vec Veljkovic, Tosic i Ivanovic, tesko da moze Maksimovic da ide na SP, nije zasluzio, ali, zato sigurno mogu Subotic, Pejcinovic, Milenkovic i Spajic (za njega su pisali da je ozbiljno povredjen, a to mozda i nije tacno)- ne svi oni, ali dvojica ili trojica da...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 11.04.2018
15:25

Pa nekoliko nedelja, znaci bice na okupljanju krajem maja pa cemo da vidimo u prijateljskim da li moze.