Oglasio se FSS, hoće li biti navijača na Večitom derbiju?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 29.09.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net, alo

Kako bi ovo bilo dobro...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala u Srbiji nestrpljivo iščekuju prvi Večiti derbi u sezoni.

Duel između Partizana i Crvene zvezde u Humskoj zakazan je za 17. oktobar, međutim nakon pandemije postavlja se veliko pitanje - hoće li biti navijača na tribinama?

Predsednik Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije doktor Miljko Ristić je u intervjuu za list Alo možda i najavio mogućnost da se derbi odigra sa prisustvom publike.

"Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona", smatra doktor Ristić.

"Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom", kazao je on naglasivši sve aspekte koji bi mogli ići u prilog takvoj odluci.

Bilo bi sjajno...

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladanko
Tuesday, 29.09.2020
11:34

Iz tvojih usta u bozije usi...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 29.09.2020
09:23

Zasto da se igra pred odredjenim brojem navijaca? Koja je razlika izmedju toga da li ce biti 20, 25 ili 30 hiljada ljudi? Ako vec pustate navijace, pustite do kraja jer problem moze da nastane i sa njih 5. Naravno, mislim na 5 hiljada.