Oglasio se Docić: ''Svi pričaju o crvenom kartonu, ali...''

Autor: Beta Beta
nedelja 13.09.2020.
15:29
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Čukaričkog Marko Docić rekao je danas da neće morati na operaciju kolena posle povrede koju je doživeo tokom utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu, pošto izgleda da povreda nije toliko ozbiljna koliko se u prvi mah činilo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Kako je izgledalo, dobro je prošlo. Naravno, to su prve prognoze posle magnetne rezonance, čeka se mišljenje još nekoliko lekara, pa da ne prejudiciramo. Za sada, izgleda da je pukao unutrašnji ligament, napukla je i tibija, hrskavica je prilično oštećena, to je sve zabrinjavajuće. Ohrabrujuće je da ne moram 'pod nož', u tom slučaju procenjena je pauza od četiri do šest nedelja", rekao je Docić za klupski sajt.

Docić je u petak uveče oko pola sata pre kraja utakmice sa Zvedzom na nosilima iznet sa terena, posle oštrog starta fudbalera crveno-belih Sekua Sanogoa.
-
Baner 9
-
"U prvi mah sam pomislio da su otišli prednji ili zadnji ukršteni, takav bol sam imao u kolenu. Ispostavilo se kasnije da je veliko istegnuće, od siline udarca. Ni ne sećam se šta mi je prolazilo kroz glavu u tim momentima, znam samo da su bili svi oko mene. Od tada, dva, tri minuta se bukvalno ne sećam ničega", naveo je Docić.

On je dodao da je tokom boravka u Urgentnom centru dobio mnogo poziva i poruka podrške, ne samo iz svog kluba i Zvezde.

"Naravno da sam bio zabrinut zbog toga što se dogodilo, nije mi bilo svejedno. Ali, nijednog trenutka nisam brinuo o tome da li će klub biti uz mene. Čukarički je već pokazao veličinu u sličnim situacijama, sa Bojićem, Mudrinskim i Stevanovićem. Svi su se posle teških povreda vratili na teren i igraju fudbal na visokom nivou", naveo je.

Zbog oštrog starta Sanogo je dobio žuti karton, a mnogi smatraju da je taj prekršaj bio za isključenje.

"Svi pričaju o tom crvenom kartonu, verujte, to je u celoj priči sada najmanje bitno. Najvažnije je da je koliko-toliko koleno dobro prošlo, u odnosu na to kako je izgledalo u prvi mah. Mnogi su mi rekli da im se slošilo kad su gledali snimak tog starta. I sam sam pogledao desetak puta, ne znam kako nisu pukli ligamenti. Čak je i doktor na Urgentnom na prvu rekao da su verovatno otišli ligamenti, ali je posle magnetne srećom bilo drugačije", naveo je Docić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 13.09.2020
16:21

Naravno da je najbitnije da je što manje povređen, a milimetri su bili u pitanju do mnogo teže povrede, ali isto tako je bilo i Filipoviću protiv Boaćija kao Dociću protiv Sanogoa, a da je Boaći kažnjen kako je zaslužio možda Sanogo ne bi uradio Dociću ovo što mu je uradio i s te tačke gledišta je važno bilo da kad već zvezdin navijač prerušen u sudiju nije sankcionisao Boaćija to uradi Disciplinska komisija sa određenim brojem utakmice pauze kao što je s ove tačke gledišta važno da kad kum Laki Lu nije prema pravilima sankcionisao Sanogoa za start nad Docićem to ispravi Disciplinska komisija i takođe kazni Sanogoa bar sa 4 utakmice neigranja jer zato i postoje osim žutih i crveni kartoni i zato je uvedeno pravilo da nije svaki crveni samo pauza jedne utakmice i zato i postoje Disciplinske komisije da isprave greške sudija nakon boljeg uvida, ali ne i u Srbiji, ne u SL, ne u FSS jer neće zvezda samu sebe da kazni. I zato moraju svi iz FSS da odu! Svi napolje!

avatar
Dorotej
Sunday, 13.09.2020
17:02

Tebe treba zabraniti da seješ mržnju.

avatar
Man united
Monday, 14.09.2020
19:14

Имаш ли бар мало стида? Како те није срамота и да помислиш да неко жели намерно да повреди противничког играча.

avatar
Dorotej
Sunday, 13.09.2020
16:05

Ne pričaju svi, samo navijači Partizana. To je posebna sorta ljudi. Želimo ti brz oporavak, sve najbolje.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 13.09.2020
20:38

Pricamo da bi vas naucili pravila, da vam se evropa ne smeje ko prosle godine.
Secas se kad ste pokusali da objasnite da Gobeljicev start nad onim Litvancem nije crveni karton, jer je start na polovini terena, kad se ljudi u evropi krstili, jer nisu bili svesni sta citaju.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 13.09.2020
22:45

Poseban soj, čovek, a ne broj!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
15:37

Nije najmanje bitno, nadam se da ne zelis da se to dogodi jos nekome od tvojih kolega. I ne, nisam zaboravio Bojica i mudrinskog, Blekija i Evertona.

avatar
Man.United99
Monday, 14.09.2020
07:47

Samo tad nije bio kriv savez a sad izgleda jeste

avatar
Man.United99
Friday, 18.09.2020
11:16

Znam da je isti samo ga tad niko nije krivio, a sad je kriv. Vidim da postoji razlika kad se noga lomi

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
18:26

Isti ovaj savez je bio i tada, nije to bilo toliko davno.