Oglasio se Bjeković - Kad će ta promocija novog selektora i šta će biti sa Đorovićem?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Hoće li čelnici FSS birati jednog ili dvojicu selektora?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedan od onih koji se ovih dana najviše bavi tim pitanjima je i potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

On je u razgovoru za ''Novosti'' najavio da će vrlo brzo biti imenovan novi selektor ''A'' reprezentacije, ali nije želeo da govori o tome da li je izbor pao na Ljubišu Tumbakovića, o čemu mediji pišu u poslednjih par dana.

''Nismo u situaciji koja je jednostavna, to je činjenica. Ali rešenje za svaku situaciju postoji, pa tako i za ovu. Što se tiče A tima i selektora, takođe će vrlo brzo biti poznato ko će naslediti Mladena Krstajića'', izjavio je Bjeković.

Navodno je u igri bio i Radomir Antić, ali njegova prepreka je suspenzija koju vuče još od 2010. godine, pa bi u slučaju izbora morao da propusti ključnu utakmicu u kvalifikacijama protiv Portugala.

Dodatni problem za čelnike FSS je i debakl naše mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu, pa se i tu očekuje promena na klupi.

''Očigledno da se negde podbacilo u pripremi za to takmičenje. To bi u ovom trenutku moglo da bude jedno od logičnijih objašnjenja.

Imaćemo detaljniji uvid posle izveštaja Đorovića koji je, kako je i sam rekao, preuzeo odgovornost za učinak na EP.

Odluku o selektoru Goranu Đoroviću donećemo uskoro, možda već do kraja ove nedelje'', objašnjava Bjeković.

Kao potencijalno rešenje za novog selektora mlade reprezentacije pominje se trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović, a zanimljivo da se u svim ovim pričama oko imena novog selektora ''A'' ili mlade reprezentacije nigde ne pominju, na primer, Miroslav Đukić ili Radovan Ćurčić, koji su svojevremeno imali iskustva u vođenju obe selekcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 28.06.2019
16:29

A vi ćete kad dovedete selektora koji nema suspenziju prestići Portugal ili Ukrajinu do kraja kvalifikacija? Antiću bi istekla suspenzija do završnice Lige Nacija gde reprezentacija ima realnu šansu da dođe do EP za razliku od kvalifikacija. Lično nisam za Antića, mislim da je Mihajlović najbolje rešenje, ali branim stav da bude Antić, a ne neki novi poslušnik, a dobro znam da Antić nema šanse, niti je u planu već ovo priča za navijače kao mi smo hteli Antića, ali eto on ima suspenziju pa ne može.

avatar
G4L
Friday, 28.06.2019
10:48

Ali Radovan Curcic!!!

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
10:47

djukic - Mirkovic - Milosevic (moralo bi mnogo bolje ime tu da nam bude), Nikolic- Canak, Trinkijeri, montela - Gatuzo - Đampaolo, muslin - krstajic - ???.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
10:43

Kosanovic i Rastavac!

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 28.06.2019
11:38

Rastavac da apsolutno,ali Kosan mani ga molim te,dobar je za ove manje klubove za nesto vise nikada nije ni znao!

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
12:52

Niste vi tad imali napadace, nije covek kriv sto je morao da se povuce Hahaha