Oglasila se i Vojvodina, na koje tribine (ne) mogu navijači Partizana?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pripreme za derbi 30. kola Superlige uveliko traju.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

U nedelju od 17 časova ekipa Vojvodine dočekaće Partizan u derbiju poslednjeg kola preliminarne faze takmičenja u Superligi Srbije.

Utakmica će imati veliku važnost i za jedne i za druge. Partizan bi pobedom ostao na trećem mestu, na koje se juče vratio trijumfom nad Čukaričkim, dok se Vojvodina bori za plasman u plej-of.

Utisak je da i jedni i drugi polako izlaze iz krize, da su u usponu forme, pa se očekuje dobar fudbal na ''Karađorđu''.

Tri dana pre utakmice, Vojvodina se oglasila zvaničnim saopštenjem na klupskom sajtu, a tiče se prodaje karata i organizacije utakmice.

U nastavku ga prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći meč 30. kola Super lige Srbije, u kojem će se u nedelju, sedmog aprila, sa početkom u 17 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi u četvrtak.

Prodaja ulaznica za zapadnu, istočnu i južnu tribinu vršiće se po sledećem rasporedu:

četvrtak, 4. april:

Novi Sad: “GIGS TIX”, Kralja Aleksandra 12 (Pariski magazin)
od 15 do 19:30 časova

Beograd: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Resavska 16a
od 15 do 19 časova

petak, 5. april:

Novi Sad: “GIGS TIX”, Kralja Aleksandra 12 (Pariski magazin)
od devet do 19:30 časova

Beograd: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Resavska 16a
od 11 do 19 časova

subota, 6. april:

Novi Sad: “GIGS TIX”, Kralja Aleksandra 12 (Pariski magazin)
od 10 do 19:30 časova

Beograd: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Resavska 16a
od 11 do 16 časova

nedelja, 7. april:

Ulaznice za zapadnu tribinu: na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova;

Ulaznice za istočnu tribinu: na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana „Ognjište“), od 12 do 18 časova;

Ulaznice za južnu tribinu: na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored nekadašnjih teniskih terena), od 12 do 18 časova;

Ulaznice za severnu tribinu: u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 14 do 17 časova. Svi navijači Vojvodine koji na utakmicu dođu sa nekim obeležjem kluba (majica, šal itd), u prostorijama navijačke grupe Firma moći će besplatno da preuzmu ulaznicu za severnu tribinu.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 (zapad) i 500 dinara (istok, sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše četiri ulaznice. Fudbalski klub Vojvodina naglašava da je kao organizator meča, shodno članu 13 stav 1 Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, dužan da obezbedi da se ulaznice prodaju samo licima koja poseduju lični dokumenat (lična karta, pasoš itd), odnosno da licima mlađim od 16 godina ulaz na stadion bude dozvoljen samo u pratnji roditelja ili staratelja. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od četiri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđene su istočna i južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisane su isključivo istočna i južna tribina. Navijači Vojvodine koji imaju sezonsku ulaznicu za istok, sa tom ulaznicom moći će nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom. Iz tog razloga, fudbalski klub Vojvodina apeluje na sve gledaoce koji planiraju da kupe ulaznicu da ka zapadnoj tribini dolaze isključivo iz pravca Bulevara oslobođenja.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
16:24

Sta ste se raspisali kao da je borba za titulu, ovo je kilometarsko obavestenje, a doci ce pet hiljada ljudi.