OFK jači za Planića i Mrdakovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
11:50
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda otpočeli su centralni deo priprema za prolećni deo sezone a već u sredu ih očekuje prva od šest kontrolnih utakmica koliko će odigrati tokom boravka u Antaliji.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Karaburme otpočeo je u utorak centralni deo priprema za drugi deo sezone u domaćem šampionatu a baza "Romantičara" u narednih deset dana biće turska Antalija.

Beogradski "plavi" imaju odlične uslove kada je smeštaj u pitanju a jedini problem trenutno pravi jak vetar koji otežava sprovođenje popodnevnih aktivnosti na terenima hotela "Crystal".

Ekipa je prethodnih dana pojačana defanzivcem Bogdanom Planićem i napadačem Miljanom Mrdakovićem koji će već danas biti u prilici da dokažu koliko njihovo prisustvo može da koristi timu.


Od 14 časova i 30 minuta "Romantičari" igraju prvu od šest kontrolnih utakmica u Antaliji a protivnik će im biti ekipa Košica.

Dvostruki šampion Slovačke koji se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u domaćem šampionatu u svojim redovima ima četvoricu srpskih fudbalera a po kvalitetu ne zaostaje za vodećim ekipama Jelen Superlige.

Ekspedicija OFK Beograda u Antaliji će ostati do 15. februara a evo i kalendara odigravanja kontrolnih utakmica počevši od današnje sa Košicama.

4. februar:
OFK Beograd - Košice (Slovačka)

7. februar:
OFK Beograd - Nordsjeland (Danska)

9. februar:
OFK Beograd - Karpati (Ukrajina)

11. februar:
OFK Beograd - Šerif (Moldavija)

14. februar:
OFK Beograd - Volin (Ukrajina)

14. februar:
OFK Beograd - Zenit (Rusija)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke