OFK i zvanično jači za Zvezdinog ''Pogbu iz Ugande''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.03.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net

Klub sa Karaburme potvrdio da je dobio još jedno veliko pojačanje u borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Povezane vesti

Posle mladih Senića i Romanića, još jedan fudbaler Crvene zvezde se ove zime preselio u ekipu OFK Beograda.

To je 23-godišnji vezista, Kalid Aučo, popularni ''Pogba iz Ugande'' koji je pre dvadesetak dana postigao dogovor sa Crvenom zvezdom, ali će proleće morati da provede na ''kaljenju'' u klubu sa Karaburme.

Porazom od BSK-a u prošlom kolu (0:1), ''Romantičari'' su dodatno pogoršali svoju poziciju na tabeli Prve lige Srbije, ali dolazak Kalida Auča bi mogao da bude tračak nade da bi u nastavku sezone mogli da uđu u seriju mnogo boljih rezultata.

OFK Beograd je juče potvrdio da je Aučo stigao na pozajmicu iz ''gradskog rivala'' Crvene zvezde do kraja tekuće sezone i da se već stavio na raspolaganje treneru Ljubiši Stamenkoviću.

''Standardni član nacionalnog tima Ugande je imao dosta problema oko dobijanja vize zbog nepostojanja konzularnog odeljenja Srbije u svojoj zemlji i sa dolaskom kasni već par nedelja, ali je pun želje da istrči na teren i proba da pomogne Romantičarima. Kalid pokriva centralni vezni red gde može da bude upotrebljiv i u defanzivnim i ofanzivnim zadacima'', navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici OFK Beograda.


--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.03.2017
16:39

Mislim da je došao u drugu ligu Srbije da gra u tim koji se bori za opstanak za pirinač i iz ubeđenja da će doprineti boljem životu u Srbiji. Očajnički pokušaji zvezde da vrati satelit u svoju orbitu. Moraće mrak ili kako ga od milošte zovu Mrakić da spasava što se spasiti može. Druga dva satelita u PLS su tik iznad zone ispadanja. Tako završiš kad s đavolom tikve sadiš.

avatar
Anderton
Sunday, 12.03.2017
16:17

Toliko je dobar da mora da ide da spašava nečiji privatni klub u drugoj ligi.

avatar
Bafana
Sunday, 12.03.2017
14:21

Nije Zvezda legija stranaca, ovome je baba iz Ivanjice tako je Terza došao do njega