OFK bez podrške protiv Partizana, "Unija" neće na Vračar!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
19:25
Izvor: Sportske.net

Navijači OFK Beograda obavestili su javnost da neće podržati voljeni klub u duelu sa Partizanom, a kao razlog za takvu odluku naveli su to što nadležne instance guraju pod tepih problem "Omladinskog stadiona".

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Partizana biće odigrana u ponedeljak a odlukom bezbednosnih organa "Romantičari" će viceprvaka Srbije ugostiti na stadionu Obilića na Vračaru.

Dobro je poznato da je pre početka tekuće sezone donesena odluka da OFK Beograd utakmice visokog rizika ne može da igra na "Omladinskom stadionu" koji jedva ispunjava uslove za odigravanje ostalih mečeva.

Samo jedna tribina otvorena je za navijače zbog činjenice da su preostale tri ruinirane i nebezbedne. Povodom premeštanja utakmice sa Partizanom na stadion Obilića oglasila se i "Plava Unija", koja je u saopštenju za javnost poručila da neće podržati ekipu na Vračaru.

"Svi znaju za našu veliku povezanost sa klubom i samom fudbalskom igrom. Ipak, na utakmici koja će se odigrati na Vračaru organizovane navijačke podrške našim fudbalerima neće biti. Samo mi znamo koliko nam je teško što smo doneli ovakvu odluku! Ipak, u ovom trenutku od borbe za nov stadion za nas nema svetijeg i važnijeg cilja" navodi se u delu saopštenja.

Ovakvu odluku pristalice OFK Beograda donele su zbog činjenice da "Omladinski stadion" na Kraburmi propada sve više a niko od nadležnih organa ne mrda ni malim prstom da se zaustavi ruiniranje ovog fudbalskog zdanja.

Kompletno saopštenje za javnost "Plave Unije" pročitajte OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke