OFK Beograd - Zvezdina filijala?! "NO PASSARAN"!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.12.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net

Sa Karaburme stigao jasan odgovor.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezdan Terzić je nagovestio ideju da OFK Beograd, posrnuli velikan našeg fudbala, postane nova filijala Crvene zvezde, ali je danas stigao konkretan odgovor.

Iako se "Romantičari" bore sa teškim finansijskim problemima, u otvorenom saopštenju putem zvanične prezentacije na Fejsbuku, stigla je poruka - OFK Beograd nikada nije i neće biti ničija filijala.

Saopštenje OFK Beograda prenosimo u celosti:

"Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala.

Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven  i moralno čist  način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje  kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN.  

Naš proslavljeni klub će, uz pomoć pravih "romantičara", odanih prijatelja, bez zadnjih namera, izići i iz ovih problema i vratiti se na pozicije koje mu i pripadaju. Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj "bistroj glavi" je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napisem, ako nastavim da ispisujem sve što znam.

Za kraj samo molba onima koji imaju moć, NEMOJTE NEKIMA BITI MAJKA A OFK BEOGRADU MAĆEHA. Jer nama je za godinu dana života potrebno onoliko koliko neki troše za jedan dan.  Da, potrebno nam je i malo struje, da u centru Beograda preko 1.000 mladih talenata, budućih šampiona ne žive  i ne treniraju u mraku.  Ne borimo se, valjda, za takve Beograd i Srbiju", objavio je OFK Beograd sa potpisom Ljubiše Đurovića, predsednika Skupštine "Romantičara".

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 20.12.2020
04:15

Sunovrat OFK Beograda je krenuo kada je ZT na utakmici sa CZ 2:6 (2:0) ušao u svlačionicu OFK-a i pretio a potom i naredio igračima OFK da puste Zvezdu. Čak je lupio šamar Planiću jer se pobunio. Posle te utakmice par igrača OFK je bukvalno pobeglo iz Srbije...

avatar
svojnasvome
Saturday, 19.12.2020
23:14

Na zalost što je strahovlada i što vladaju takvu kojima se ovaj gospodin obraca, a ne sme da ide do kraja.....zna se puno ali svi cute, izmedju ostalih i oko te legende velikosrpskog kluba.....ali kad sve dodje na naplatu, sve sto je legenda uradila, onda nek mi klicu isto kao i sad što klicu njemu i Cokiju

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 19.12.2020
17:29

Љубиша свака ти част.

avatar
Shadows
Saturday, 19.12.2020
16:58

Bravo!!!Ako ce svi biti filijale cz u Srbiji zasto se takmiciti.Zvezdan Terzic za predsednikom FSS pa da sprovede u delo da svi klubovi budu FMP

avatar
skoneee????
Saturday, 19.12.2020
15:53

Bravoo napred ofk ❤❤❤

avatar
Damir 90
Saturday, 19.12.2020
14:03

Epa ako neces onda ces da nestanete kao klub i srusice se stadion

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 20.12.2020
14:50

Pre cete vi nestati nego oni...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 19.12.2020
11:56

Prijatelju fudbala, kada su cak i nama kao svom najvecem rivalu maltene direktno pokusali da izaberu rukovodstvo uz pomoc celnika Beograda od kojih su neki posle bili i u republickoj vlasti, a sad su (opet) u parlamentu, cemu vi (i vama slicni) mozete da se nadate?! PARTIZAN (NAJVECI KLUB!!!) vam nikada ne bi uradio ovako nesto, stavise, nikada ne bi ni pomislio da pokusa da vas ovako ponizi i degradira. I vi biste mogli malo da krenete i od sebe i da kazete sta se desilo 2016, ali, i dve godine pre toga kada ste ih takodje pustili i tako im pomogli da OTMU titulu. BOG NE DA TITULU!!! Cak ni to prvenstvo nije bilo regularno zato sto se zavrsnica nije okoncala u isto vreme na svim stadionima (nevreme nije izgovor, postoji utvrdjena procedura cak i u takvim haoticnim prilikama koja NIJE BILA ispostovana) kao sto sasvim sigurno nije ni prosla sezona koja bi jednog dana morala da bude oborena na sudu zbog toga sto je prvenstvo skraceno protivno vazecim propisima. Koliko ja znam, Partizan je cak i podneo TUZBU za to.
P.S. Bolje da objavite ovu verziju...

avatar
Ruzek
Saturday, 19.12.2020
11:44

Ako misli kao što govori onda puna podrška čoveku i svaka čast.

avatar
SRB1
Saturday, 19.12.2020
11:34

Evo na delu sta znaci Tvorzina Madjija, i kako se unistava srpski fudbal, a koliko je samo ovakvih primera zavrsilo ukorist Madjije vidimo u PingPong ligi. Sve zbog jednog kluba da bi se moglo na kraju pohvaliti kako se dnevno trosi 80 000 evra, ili 30 mil. godisnje. A to sto za taj budzet na kraju 'uspesne' godine hvali najmanje izmedju 10 do 15 mil. evra nije bitno, to ce na kraju namiriti od drzavnog novca.. Jer, dug na kraju 2020 po svakoj matematici ce biti blizu 50 mil. Ali onda opet sledi Tvorzina Madjija..