OFK Beograd u službi srpskog fudbala

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
21:21
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da će mladi igrači koji konkurišu za mesto u reprezentaciji do 20 godina biti pošteđeni u završnici šampionata kako bi bio smanjen rizik od njihovih povreda.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda došli su u poziciju da se bore za izlazak u Evropu a eventualnom pobedom nad Radničkim iz Niša nastavili bi da napreduju na tabeli.

Uoči duela 27. kola Jelen Superlige sa Radničkim trener "Romantičara" Dejan Đurđević pohvalno je govorio o kolegi Rastavcu i istakao da su Nišlije tokom prolećnog dela sezone dokazale svoj kvalitet.

"Ekipa Radničkog je vrlo iskusna i kvalitetna o čemu govori i broj bodova koji je osvojila tokom prolećnog dela sezone. Imaju kontinuitet dobrih igara i rezultata" rekao je Đurđević.

OFK Beograd se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 38 osvojenih bodova, šest više u odnosu na svog narednog rivala koji je osmi na tabeli.

"Pokušaćemo da igra protivničke ekipe ne utiče na nas. Na Kraburmi igramo jako dobro, nismo primili gol tokom prolećnog dela sezone i verujem da možemo do pobede i nova tri boda" dodao je Đurđević.

Strateg "Romantičara" osvrnuo se na činjenicu da će u završnici sezone određeni mladi igrači biti na poštedi zbog toga što ih krajem maja očekuju obaveze u nacionalnom timu koji će igrati na Mundijalu.

"Prvenstvo se bliži kraju i želimo da donesemo dobre odluke po klub i srpski fudbal. Mladi reprezentativci koji idu na Svetsko prvensto neće biti izloženi riziku kako se ne bi dogodilo da zbog povrede propuste tako veliko takmičenje" zaključio je Švaba.

Utakmica 27. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Radničkog iz Niša igra se u subotu, 9. maja od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 09.05.2015
01:57

zato je toliko visoka kvota na ofk gotovo izjednacene su obe ekipe, hehehe, smesi se koji bod sa Karaburme...