Ofanzivni vezista stigao u Prag, a Kanga?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.01.2018.
00:02
Izvor: Sportske.net

Današnje informacije govore da je sve gotovo, ali opet se u sredu uveče pojavila sumnja...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U poslednjih par dana praška Sparta pojačala je ''ofanzivu'' kada je u pitanju transfer Gelora Kange iz Crvene zvezde, ponudila milion evra, plus bonuse i jutros se činilo da je taj posao završen.

Klubovi su dogovorili svoje uslove, pa se očekivalo da Kanga otputuje u Prag na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Međutim, iz Praga sada stižu neočekivane vesti.

Naime, belgijski, češki i rumunski mediji preneli su da je večeras u Prag stigao ofanzivni vezista, ali ne Kanga, nego Rumun Nikolae Stančiu iz Anderlehta!

Prema tim iniformacijama, Stančiu je postigao dogovor sa Spartom o potpisivanju ugovora do 2021. i sutra će obaviti preglede, pa onda biti zvanično promovisan.

Da li to znači da će klub iz Praga angažovati obojicu - i Kangu i Stančijua?

U četvrtak ćemo dobiti definitivan odgovor na to pitanje.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 18.01.2018
13:39

Molim se Bogu da Spara ipak dovede Kangu.

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 18.01.2018
11:33

Fudbalskom klubu Vojvodina danas je ukinuta zabrana registrovanja novih igrača.nnFudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da mu je danas ukinuta zabrana registrovanja novih igrača, s obzirom na to da je izmirio sve obaveze koje su uslovile uvođenje zabrane.nnNa taj način, fudbalski klub Vojvodina može nesmetano da registruje nove igrače za nastupe u Super ligi i Kupu Srbije u nastavku sezone.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 18.01.2018
16:12
avatar
RašaNoviSad
Thursday, 18.01.2018
09:00

a koliko para kanga treba da oprosti zvezdu za čiste papire? Nee on nigde , niko nije lud da da tolik pare za smešne igrače

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 18.01.2018
01:36

Stanciu napravio korak nazad u karijeri...iz tima koji redovno igra evropu i igra solidnu ligu otisao je u tim koji je cak i zvezda uspela da pobedi

avatar
3x3
Thursday, 18.01.2018
01:20

Ovaj bi trebalo da je skuplji igrac od Kange, pa ne verujem da ce sada i Kangu da dovedu ako je istina da su doveli ovog iz Anderlehta.