Oduševljeni Milošević otkrio šta se dešava sa Rajkovićem, kakav je plan sa ''Markecom'' i od kog pojačanja se odustalo!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2020.
21:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šef struke crno-belih prezadovoljan je početkom priprema Partizana u turskom Beleku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ono što ga najviše čini zadovoljnim, a što je otkrio u razgovoru sa novinarima u Turskoj jeste mnogo bolja situacija u ekipi nego što je to bio slučaj tokom letošnjih priprema.

''Ovo je raj, blagoslov. U poređenju sa onim od letos, kada su nam se planovi menjali na svaka tri dana. Bili smo na to prisiljeni. Sada imamo plan na duži period, za kompletne pripreme. Prezadovoljan sam uslovima koje imamo. Inače, mislim da je ovde previše luskuzno, jer smo došli pre svega da radimo'', istakao je Milošević, prenose ''Novosti''.

Pojačanja još uvek nema, ali jasno je da je Partizanova glavna meta i dalje iskusni štoper Slobodan Rajković. Šef struke crno-belih ne odustaje od ovog igrača, iako on pregovara i sa nekim drugim klubovima, iz inostranstva.

I čekaće ga još, koliko god bude potrebno, poučen iskustvima i od letos.

''Asana sam čekao dva meseca, Natha dva i po, Markovića tri meseca. Svaki igrač ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini. Mi nismo klub koji ima milione na bacanje. Moramo malo da se povinujemo i da ih ubedimo da dođu ovde. Proveo je dva meseca sa nama, njegov kvalitet ljudski i igrački apsolutno zadovoljava naše kriterijume'', objašnjava Milošević.

Potvrdio je i da desni bek Nemanja Miletić ostaje u Partizanu ''99 odsto'', pa s obzirom da kao desnog beka koristi i Aleksandra Lutovca, crno-beli ove zime neće dovoditi pojačanje na toj poziciji.

''Imamo dva rešenja na toj poziciji i nema potrebe za trećim igračem'', naglasio je Milošević.

Na proleće se mnogo očekuje od Lazara Markovića, pre svega da bude potpuno spreman i potpuno oporavljen od povrede zbog koje je propustio veći deo jesenjeg dela sezone.

''Biće u specijalnom režimu rada, jer ne želimo više problema sa njim. I kontrola i magnetna rezonanca će biti rađeni na svakih 10 dana tokom priprema da bi se kontrolisala povreda. Želimo da ga zaštitimo maksimalno'', naglasio je Milošević.

Jedino što mu je pokvarilo raspoloženje je postupak mladog štopera Dominika Dinge, koji je odlučio da ne putuje sa ostatkom ekipe na pripreme u Tursku. Zašto je to učinio, Miloševiću nije sasvim jasno.

''To bih i ja voleo da znam. U ovom trenutku nemam pravu inforamciju. Žao mi je što ovako pričam, svaki igrač mi je bitan. Ne bih svojim rečima da naškodim njemu'', dodao je trener Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Wednesday, 15.01.2020
11:06

Specifičan je ovaj Savo.
Dok bi svaki drugi trener rekao u sučaju Dinga nešto tipa "Klub je ispred svih", "Nećemo tolerisati kršenje klupske discipline" i sl.
Savo ladno izjavi " "NE BI SVOJIM REČIMA DA NAŠKODIM NJEMU"
Nešto potpuno novo u svetu sporta bar kod nas.
Svaka čast majstore.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 14.01.2020
22:57

Nije lako Partizanu da pojača svoj tim sastavljen od igrača za koje sevaju ponude od po 10M €, a već je ispunio kvotu stranaca fantastičnim igračima pa praktično mora da dovede pojačanje sa srpskim pasošem da bi se zaista pojačao. O inostranim pojačanjima može eventualno razmišljati u letnjem prelaznom roku ukoliko FSS poveća broj stranaca za sledeću sezonu. Naravno pričamo o Partizanu koji sam pravi svoj budžet, oko 95% budžeta sam zaradi transferima i Evropom uglavom, a ne klubu kome država nemilice sipa novac.