Oduševljeni Lalatović nema vremena za slavlje, evo šta poručuje pred dolazak u Humsku

Autor: Beta Beta
nedelja 03.03.2019.
17:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je to najbolja ekipa koju je trenirao u karijeri i da očekuje da će i narednim mesecima nastaviti da ispisuje istoriju

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Radnički je juče na svom terenu pobedio Radnik sa 4:1 u utakmici 24. kola Super lige Srbije i tako prvi put u istoriji kluba ostvario sedam uzastopnih pobeda u prvenstvu.

"Čestitam mojim igračima na sedmoj uzastopnoj pobedi u ligi. Nije bilo lako ispisati istoriju ovog velikog kluba. Tri generacije pre nas su uspevale da ostvare šest vezanih pobeda, a mi smo uspeli da probijemo tu granicu. Pokazali smo karakter i da nismo slučajno na trenutnoj poziciji", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

"Svi znate da ja nisam najbolje prihvaćen kada sam došao u Niš, ali to me nije pokolebalo. Radio sam onako kako mislim da treba, bog me pogledao i došli su ovi sjajni rezultati. Ovo je najbolja ekipa koju sam trenirao u karijeri i mislim da su pred nama lepi meseci i da ćemo nastaviti da ispisujemo istoriju", rekao je Lalatović.

Kada je reč o samom meču protiv Radnika, Lalatović je kazao da nije bilo ni malo lako.

"Primili smo gol u trećem minutu, ali se nismo uspaničili. Igrali smo kao da je 0:0 i brzo smo postavili stvari na svoje mesto. Haskić je još jednom pokazao da je sjajan strelac i drago mi je što je povećao prednost na listi strelaca", rekao je Lalatović.

"Nemamo puno vremena za slavlje, već u sredu nas čeka derbi protiv Partizana, a mi ćemo i tamo ići sa željom da ostvarimo dobar rezultat", zaključio je trener Radničkog.

Trostruki strelac na današnjem meču bio je Nermin Haskić.

"Veoma važna pobeda za nas. Drago mi je što smo se upisali u istoriju kluba i oborili još jedan rekord. Ova ekipa može da postigne još puno kvalitetnih stvari i trudićemo se da do kraja igramo na ovako visokom nivou. Imponuje mi što sam najbolji strelac lige, postigao sam 16 golova i trudiću sa da i po završetku sezone budem na ovoj poziciji. Pred nama su teški mečevi i ja verujem da ćemo produžiti našu seriju", rekao je Haskić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 03.03.2019
19:57

DAJETE RUBRIKU ZA KOMENTARE A NE OBJALJ

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 03.03.2019
18:45

SA RSZLOGOM NIKO GA NE VOLI.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 03.03.2019
18:43

OVAJ ČOVEK JE PUN SEBE IČON MISLI DA JE NEKO. ČIM BUDU SLABI REZULTATI ODMAH DOBIJA ŠTIKLU.