Održano ''Crveno-belo veče'', Mrkela najavio nove velike stvari!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 18. februar 2019.

  • 15:58

  • Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

  • facebook
  • twitter
  • email

Ovo druženje je održano već osmi put.

Održano ''Crveno-belo veče'', Mrkela najavio nove velike stvari!
Foto: Beta/Branislav Božić/Mo
''Preko 1000 zvezdaša je još jednom dokazalo da Republika Srpska navija za Crvenu zvezdu, i na najlepši način ugostilo našu ekipu na još jednoj Crveno-beloj večeri'', poručuju na sajtu Crvene zvezde posle druženja sa navijačima u Etrno selu Stanišići.

Predstavnici Crvene zvezde na ovom već tradicionalnom događaju bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, kao i fudbaleri Vujadin Savić, Marko Marin, Marko Gobeljić, Goran Čaušić i Dejan Joveljić.

Uz njih, proslavu su svojim prisustvom uveličali i nekadašnji Zvezdini igrači, četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon, zatim Jovan Kule Aćimović, Stanislav Karasi, Ratomir Dujković i Boško Janković.

''Crveno-belo veče'' otpočelo je minutom ćutanja za preminule veike navijače Crvene zvezde Šabana Šaulića i Dejana Borovčanina.

U ime domaćina goste je pozdravio Savo Cvjetinović, predstavnik Udruženja navjača Crvene zvzde iz Bijeljine, a potom je reč dobio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

''Četvrti put sam u Bijeljini na ovom lepom druženju. Srećan sam što nas svake godine ima sve više i što je organizacija uvek na još višem nivou. Video sam da ste na crveno-beli šal dodali i treću zvezdicu.

Nadam se da ćemo u maju osvojiti titulu i da ćemo već ove godine prišiti novu zvezdicu na naše dresove. Svima želim mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, da sve proživimo u miru kako bismo se radovali novim uspesima naših fudbalera. Jer ovi momci nam donose radost. Verujem da se vidimo već na proslavi titule u maju i da ćemo upotpuniti radost osvajanjem Kupa Srbije'', rekao je Mijailović.

U sličnom tonu govorio je i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji je najavio još jaču Zvezdu.

''Zadovoljstvo mi je što sam u Bijeljini i što lično mogu da se uverim kako jako uporište ima Crvena zvezda u Republici Srpskoj. Postigli smo u prethodnom periodu odlične rezultate, a to ne bismo uspeli da nije bilo vas.

Najzaslužniji su, svakako naš trener igrači, a potom i vi koji ste im bili vetar u leđa. Rešili smo mnogo problema, izgradili novu infrastrukturu, a što je najvažnije, sačuvali smo jezgro tima i doveli fantastična pojačanja.

Verujem da su velike stvari pred svima nama i da ćemo iz godine u godinu biti sve jači'', poručio je Mrkela.

Kako se navodi na klupskom sajtu, ''Crveno-belo veče'' imalo je i humanitarni karakter. Zvezdini navijači su uplaćivali tombolu, a sav prihod od uplata namenjen je socijalno ugroženim porodicama.

Najnovija emisija Zvezda TV-a je posvećena upravo ovom događaju, pogledajte kako je sve izgledalo.
-
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari