Određen da sudi Partizanu, Vojvodina traži njegovo izuzeće!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2020.
15:19
Izvor: Sportske.net

Tek je završeno prvo kolo, a već se velika prašina podigla oko suđenja.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ništa novo u Superligi ni ove sezone.

Umesto da se priča o fudbalerima i njihovim igrama i golovima, opet su sudije dospele u prvi plan.

Posle prvog kola, Zvezda je zatražila kaznu za Danila Grujića zbog penala koji je dosudio Partizanu u Kruševcu, Partizanov potpredsednik Vladimir Vuletić je, između ostalog, uzvratio apelom FSS-u da ispita suđenje na utakmici između Crvene zvezde i Novog Pazara, a Vojvodina je nezadovoljna suđenjem Novaka Simovića u meču sa TSC-om u Senti.

Tim povodom danas su se oglasili i čelnici novosadskog superligaša.

''Obratili smo se FSS-u i Sudijskoj organizaciji, kao i Zajednici superligaša, pri čemu smo izrazili nezadovoljstvo suđenjem na utakmici protiv TSC-a. Smatramo da je sudija Novak Simović direktno uticao na rezultat i tražili smo njegovo izuzeće sa svih narednih mečeva Vojvodine.

Mi smo najstariji trofejni građanski klub u Srbiji i ne zaslužujemo takav tretman.

To neće narušiti naše odnose sa sportskim prijateljima iz TSC-a, jer smatramo da između dva kluba ne postoji problem, a to neće poremetiti i neodgovorno ponašanje manje grupe njihovih navijača. To TSC kao klub mora da reši sa svojim navijačima, ako su to uopšte navijači'', izjavio je član Upravnog odbora Vojvodine Ljubomir Apro.

-
Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
16:20

Opet ce zvezdanotauri da prate samo zensku odbojku kao sto su to nekad radili, a veliko je pitanje da li ce im ovog puta biti zanimljiv i taj sport :-D :-D :-D :-D

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 03.08.2020
15:35

Pocela je nova sezona sa partizanskim sudjenjem, pocela je propast srpskog fudbala koje se malo bi uzdigao iz pepela.

avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 04.08.2020
00:12

Zapitaj se malo o Vašem penalu ,a usput pogledaj snimak iz KŠ i pročitaj komentare vaših Rake i ostalih "eksperata ".A dizanje iz pepela ste videli na zadnja četiri derbija gde ste jednom ušli u 16 metara Partizana i imali dva šuta na gol.Naravno gol je bio i ostaće za Vas misaona imenica na derbijima još dugo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
15:34

Da bude kaznjen i suspendovan sudija koji ne da tom odlukom u 85. minutu nije pogresio i ne da nije cak ni kompenzovao svoju gresku nego je uradio jedino sto je jos mogao i morao primenjujuci pravila? Onaj koji je svirao penal za fk ''0:18'' bi morao da jedno pet godina guli krompir po toj logici. Partizan je trazio strane sudije (znam da je zvezda prva to trazila i imala te inicijative jos ranije iako ih niko nije potkradao, naprotiv, od pamtiveka jedan smesan klub sa sve saopstenjima koje pisu oni osnovci tamo) iako dere one Pokemone i kad domaci arbitri ''dele pravdu'', Partizan trazi VAR, Partizan je protiv svih nelogicnih odluka, i to jedini, Partizan ce im oboriti i onu secesionisticku 1946. i 2014. (uvertiru u ovo bezumlje) i '18 i '19 i '20. Za 2016. imam svoj razlog zasto im je ne osporavam iako je i to daleko od regularnog. Samo da niste hteli da se sto pre zavrsi prvenstvo, to bi mozda islo malo teze, ovako, to ce za nas biti prosto k'o pasulj i maciji kasalj.

avatar
Kori Volden
Monday, 03.08.2020
15:53

Kako nije pogresio kad uopste pre penala partizai nije trebalo ni korner koji je doveo do istog penala da dobije ??

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
19:34

To je (i) do linijskog sudije, a nije pogresio kad je vec izveden korner i napravljen prekrsaj.

avatar
Gogi-11
Monday, 03.08.2020
15:58

Postenijeg kluba od tvog nema,cak su i knjige pisane o tom postenju.... kada ce vec jednom da shvatimo da oni kradu i jedni i drugi i da saopstenjima i prepucavanjima bacaju prasinu u oci postenim navijacima a tako svoje fotelje i pozicije cuvaju....