Odluka FSS najviše šteti Zvezdi - Ovo je poruka sa "Marakane"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.03.2017.
23:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Blažo Raosavljević istakao je da će crveno-bele najviše pogoditi odluka o smanjenju broja stranaca u Superligi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije užurbano će morati da krene u rešavanje novonastalog problema koji je pojavio nakon jučerašnje odluke Odbora za hitna pitanja FSS kojom je potvrđeno da će u narednoj sezoni u protokolu za utakmice superligaši moći da imaju četvoricu stranaca.

Pravilnik je do sada propisivao da se na terenu mogu naći čak šestorica stranaca, što je Zvezda maksimalno koristila. Odluka o smanjenju broja stranaca direktno pogađa crveno-bele.

"Ova odluka najviše ide na štetu Crvene zvezde, ali mi se nećemo buniti. Poznato je da u našem klubu igra najviše igrača iz inostranstva, problem je to što sa njima imamo dugoročne ugovore..." kaže Blažo Raosavljević na "Večernje Novosti".

Sportski direktor Crvene zvezde ipak poručuje da će šampion Srbije poštovati pravilnik i da će pronaći rešenje za novonastalu situaciju.

"Međutim, ako su u FS Srbije rešili da smanje broj stranaca, mi ćemo to ispoštovati. Zvezda će uvek biti Zvezda i sa strancima i bez njih" dodao je Raosavljević.

Crvena zvezda u datom momentu ima desetoricu stranaca na platnom spisku, a svakako da najveći problem predstavlja to što čak šestorica zauzimaju mesto u startnoj postavi.

Problem bi možda mogao da bude rešen traženjem srpskog državljanstva za pojedine strance, ali u Zvezdi za sada nemaju zvaničan stav po tom pitanju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Wednesday, 22.03.2017
09:27

Cuj problem moze da se resi dobijanjem naseg pasosa. Niko sem Frimponga nema pravo i to je to. Jedino ako se zaobidju zakoni onda moze svako da dobije, sto me ne bi uopste cudilo.

avatar
indija durot
Wednesday, 22.03.2017
08:55

Frimpong je posteno zasluzio nas pasos i odlican je igrac,Donald takodje..Kanga je dobar igrac al ima cudnu glavu i ja bih ga prodao.orlandinja bih poklonio,Jovovica prodao jer nesto bar vredi.Jedino mi je Ruiz jos uvek nedorecen,ima nesto,vidi se,pa do leta ce se i za njega razjasniti.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.03.2017
16:37

Lokateli? Onako, ima jos dosta da radi na sebi, ima on potencijal, ali pitanje je da li ce izrasti u ono sto od njega ocekuju...

avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 22.03.2017
08:44

Ово је само још један доказ да је Кокеза Толетов човек и да је у Звезди био Тројански коњ. Због ове срамоте Звезда треба да тужи ФСС органима УЕФЕ.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.03.2017
01:31

Nije bas kao ono sto su napisali oni sa rsb-a, ali doslo bi i do toga i bilo bi i takvih momenata kada bi se otislo u detaljisanje. Stvarno ste neverovatni...

avatar
ZubA
Wednesday, 22.03.2017
16:13

Pa i ti delijo pomno pratis nase vesti i na rsb-u. Svaka cast 😂😂😂

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.03.2017
16:53

Preneo je b92 to, naravno da ne idem tamo.

avatar
Anderton
Wednesday, 22.03.2017
00:43
avatar
CZYNWA
Wednesday, 22.03.2017
00:33

Frimpong bi trebao dobiti srpski pasos jer je dosta dugo u Srbiji, Boaci je na pozajmici, Orlando i Jovovic idu a Viveiros i onaj iz Ugande su dovedeni zbog ugradjivanja, sto znaci da oni svakako nece igrati, tako da ostaju Kanga, Ruiz, Donald i Le Talek, a i od njih najmanje dvojica idu nakon kvalifikacija za LS/LE, osim ako se nekim cudom plasiramo u neko evropsko takmicenje, tako da ovo nije problem, ako ne budu dovodili nove strance.

avatar
Bafana
Wednesday, 22.03.2017
04:20

Dovedeni su igrači zbog ugrađivanja ? Koliko para se to ima ..

avatar
paok
Wednesday, 22.03.2017
09:29

Ostaje vam 5 stranaca. Boaci ostaje jos godinu kod vas. Sigurno cete nekoga prodati ali i dovesti jos stranaca.