Odlučio, neće u Humsku: ''Hvala Partizanu, ali...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.12.2020.
16:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ima i druge opcije, a objasnio je i zbog čega je odbio crno-bele.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je i dalje u potrazi za pojačanjem na mestu desnog beka, prvi favorit je i dalje Marko Živković iz Voždovca, a jedan od igrača o kome se takođe razmišljalo u Humskoj je i Nikola Aksentijević iz niškog Radničkog.

I on je svojevremeno nosio dres Partizana, pominjala se i ranije mogućnost njegovog povratka u Humsku, ali se to ni ove zime neće dogoditi.

Razlog je Aksentijević objasnio u razgovoru  za ''Novosti''.

''Iza sebe imam odličnu godinu. U dresu Radničkog pružao sam dobre partije, a to je dovelo i do toga da budem igrač jesenjeg dela sezone. 

Partizanu sam zahvalan na interesovanju, ali smatram da sam dobrim igrama i zalaganjem pokazao da ne treba da budem ničija alternativa, već prva opcija.

Imam nekoliko ponuda, dobro ću izvagati šta je najbolje za mene pre nego što donesem konačnu odluku o daljim planovima", izjavio je Aksentijević.

On ima 27 godina, u Radnički je letos došao iz Napretka i ima važeći ugovor do kraja 2022. godine. U Partizanu je stasavao u mlađim kategorijama, potom se izborio i za mesto prvotimca, da bi avgusta 2012. prešao u holandski Vitese. Godinu dana kasnije vratio se kao pozajmljen igrač u Partizan, odigrao je još jednu sezonu u crno-belom dresu, a potom nastupao za OFK Beograd, Vojvodinu, Radnički Niš, Napredak, a kako rekosmo, od letos je ponovo u Nišu.

Ove sezone je upisao 20 nastupa i ima jednu asistenciju.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Davidovic
Monday, 28.12.2020
16:05

Za svakog fudbalera treba da bude ponizenje da bude alterantiva Miljkovicu! Aksentijevic je najbolji desni bek i nase dete, dovedite ga necete pogresiti isplatice se visestruko.

avatar
Shadows
Sunday, 27.12.2020
14:27

Ko te zove?Glumis zvezdu a videcemo gde ces biti prva opcija kad odes iz Radnickog,vagas ponude navijaci Partizana te ne zele.

avatar
Osijek 51
Thursday, 24.12.2020
21:02

Stanoje radi isto sto i Savo, trazi desnog beka, a moli Boga da ga ne nadje, to se zove licemjerstvo...

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 24.12.2020
09:52

Паметан човек.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 23.12.2020
22:56

Od Miljkovića teško može gori da se nadje.....ovaj Aksentijević je jedan od tih retkih koji je taj nivo a plus ima stalnu potrebu da provocira i omalovazavas partizan....dalje samo i loptaj se tamo gde si postao takav nazovi kvalitet i veličina....

avatar
Osijek 51
Wednesday, 23.12.2020
21:07

Nekada su klase od ograca trcali u Partizan i to udarajuci se nogama po zadnjici, a sada neki prosjek prosjeka sebi dopusti luksuz da to odbija, ili je to ono KISELO grozdje. U svakom slucaju kojekakvi mesetari su doveli do toga da Partizana vise niko ne postuje.....

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 23.12.2020
20:31

Sve je manje Srba u Srbiji koji zele da budu jugoslAveni.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 23.12.2020
20:22

Prva opcija bi trebao da bude Vlalukin, eventualno Dunđerski iz Spartaka, pa tek onda neko treći...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.12.2020
19:59

Hvala i njemu, vrlo korektna izjava za promenu.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 23.12.2020
17:58

Većina nas navijača misli da se dovodi PRVA OPCIJA, bar na papiru, svakako na terenu to treba dokazati. Slažem se da to treba da bude domaći igrač, bar dok ovako glupa pravila o broju stranaca važe i postavljaju domaće klubove u Evropskim takmičenjima u neravnopravni položaj. Ali ja bih radije gledao veterana Rukavinu ili Vlalukina mesto Aksentijevića.

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 24.12.2020
15:12

Za Vlalukina je kasno..njemu je cena vec porasla,sledeca stanica inostranstvo.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 23.12.2020
17:50

OOo, da li je moguce da opet o ovom liku krece prica i tome kako nas on stalno odbija. Ajde bre tamo, daleko ti lepa kuca.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 23.12.2020
17:32

Van pameti da decko bude alternativa Miljkovicu, to samo moze u Partizanu e sada da ima neko normalan u klubu pa da objasni Ser Stanojevicu kakav je igrac potreban da igra beka u prvoj postavi, ali nema takvog coveka sa stavom i pravog PARTIZANOVCA u klubu koji ce povuci neki konkretniji potez

avatar
Petar Petar
Wednesday, 23.12.2020
17:54

E sve ako Aksentijevic nije idealno resenje za Partizan. Pa on je i od Miljkovica bio gori u prvom mandatu. Ja njega ne bih doveo da jedeini bek na svetu, ma ne bih ga doveo da moramo da igramo za desetoricom svaku utakmicu zato sto on nije dosao. Znaci u svakom prelaznom roku pljuje po Partizanu, pre svake utakmice sa timom za koji nastupa u tih sest meseci pljuje ppo Partizanu, na svakoj utakmici protiv Partizana se zakaci bar sa dvojicom nasih igraca. Kakav bre Aksentijevic, eto mu Radnicki, Napredak pa nek igra, nama ne treba... Kod Miljkovica je mozda samo neznanje problem, ali bar nije upitna odanost, kod ovaga je problem sve.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 23.12.2020
18:24

Pa dobro, ne mora Aksent da bude, zar nema nijedan drugi bek koji bi zamenio Miljkovica, ajte molim vas, u svakom slucaju bi bio bolji od Milj..