Odlučeno - Evo ko sudi u Nišu i ''Marakani'', hoće li svi biti zadovoljni?

Autor: Darko Mitrović
petak 23.10.2020.
12:31
Izvor: Sportske.net

Na sajtu FSS objavljena imena delegiranih arbitara za mečeve 12. kola Linglong Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U centru pažnje biće derbi kola na niškom ''Čairu'', gde će snage odmeriti Radnički i Partizan.

Taj meč je na programu tek u ponedeljak od 17 časova, a za glavnog sudiju određen je Miloš Milanović. Njemu će pomagati naši najbolji ''mahači'', tandem Milovan Ristić-Dalibor Đurđević, dok će Lazar Lukić biti u ulozi četvrtog sudije.

Kada je u pitanju šampionska ekipa Crvene zvezde, ona će dan ranije, u nedelju od 16 časova na ''Marakani'' dočekati ekipu Javor Matisa.

Dragan Čolović će biti glavni arbitar na ovoj utakmici, a pomagaće mu Nemanja Petrović i Milan Pašajlić. Naš najbolji arbitar Srđan Jovanović će na ovoj utakmici biti četvrti sudija.

Ko su arbitri na ostalim mečevima 12. kola možete da pogledate OVDE.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 23.10.2020
16:47

Šampionska ekipa ahahahahahahahahaha...ekipa koja može da šutne u okvir gola samo iz zvezdanaesterca uz pomoć svojih navijača prerušenih u sudije koji samo što se ne uključe da zaigraju za zvezdu dok protivničkim igračima mogu oči da iskopaju, nogu da slome, ligamente da pokidaju i neće dobiti crveni karton. Lepo sam vam govorio da će uskoro doći vreme kada će igrati Partizana morati da igraju sa šlemovima ili kacigama s obzirom ko im sudi. Sve ovo se mora poništiti, zvezda se mora ugasiti i svi zvezdaši proterati iz FSS.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 09.11.2020
15:48

A ti si Zvezdas prerusen u navijaca partizana jer samo pratis Zvezdu, ali samo tako nastavi jer bas si nam talican ljepi.

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
13:00

Ne znam zašto je to važno da li je neko nezadovoljan ili zadovoljan. Treba ukinuti mogućnost komentarisanja izbora sudija. Ovako sudije moraju da sviraju da bi bile "gromade" zadovoljne. To je nedopustivo. Sudijska organizacija mora da ima autonomiju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 23.10.2020
12:34

Apsolutno sam nezadovoljan.

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
12:58

To me je pogodilo da si nezadovoljan.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 23.10.2020
18:10