Odlična vest iz Zvezde, da li se već zna tim za revanš?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2019.
09:58
Izvor: Sportske.net

Rešena i druga dilema.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Više od konačnih 1:1 sa ''Marakane'', sve u Crvenoj zvezdi je posle meča sa Kopenhagenom brinula situacija sa povredama Milana Pavkova i Milana Rodića, koji su tokom meča morali da budu zamenjeni.

Juče je potvrđeno da će Milan Pavkov zbog povrede zadnje lože morati najverovatnije da pauzira dve nedelje, ali da će u klubu učiniti sve da ta pauza traje nešto kraće.

Ipak, realno je da Pavkov ne bude u sastavu Zvezde u revanšu u Kopenhagenu i da će starter u špicu biti Ričmond Boaći.

Kada je Milan Rodić u pitanju, tu je situacija mnogo bolja.

On ima problem sa istegnućem leđnog mišića, ali ta povreda nije teže prirode, pa će on propustiti samo naredni prvenstveni meč protiv Mladosti iz Lučana.

Za revanš protiv Kopenhagena bi trebalo da bude potpuno spreman, što je odlična vest, s obzirom da se njegova alternativa, Brazilac Žander, još uvek adaptira na novu sredinu.

Kada je ostatak tima u pitanju, drugih nezvesnosti ne bi trebalo da bude, osim možda da li će Ben biti u startnoj postavi, imajući u vidu da je u prvom meču Vukanović dobio prednost. Ipak, s obzirom da je i Ben imao problema sa lakšom povredom, za očekivati je da se to do revanša u potpunosti sanira i da će i Ben biti potpuno spreman.

U tom slučaju, sastav Crvene zvezde u revanšu bi mogao da izgleda ovako: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Ben (Vukanović), Ivanić, Marin - Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 08.08.2019
12:01

A utakmica protiv Mladosti? Polako, prvo da se odigra protiv Mladosti pa da vidimo ko će biti u XI, možda Jevtović ili neki drugi rezervista opet oduševe hahahaha

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 08.08.2019
11:37

Doveli ljudi Tomanea, on nestao s mape i sad se mucimo s Boacijem...

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 08.08.2019
11:33

Dobro je sto se Rodic oporavlja, Zander je ostavio dosta tanak utisak. Sta tek reci za Boacija, po mom skromnom misljenu - sve je radio kako ne treba. Upropastio dosta dobrih napada sporoscu, losom procjenom, nije trcao, nije dobijao duele... Zbog onih spornih situacija pali su u drugi plan lose ili prosjecne partije Zandera i Kanjasa, kao i losija igra u drugom poluvremenu i mlaka reakcija kod situacije koja je prethodila penalu. Ne kritikujem, samo me brine :)

avatar
Südkurve München
Thursday, 08.08.2019
10:01