Odlazak iz Partizana za njega je bio pravi potez, ali hoće li se vratiti na leto?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.04.2019.
18:38
Izvor: Sportske.net

Ovog proleća je dobio ono što mu je u Partizanu nedostajalo.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nekoliko svojih fudbalera Partizan je poslao na pozajmice u inostranstvo, što letos, što zimus, a svi oni bi na leto trebalo da se pojave na početku priprema za novu sezonu, jer i dalje imaju važeće ugovore sa crno-belima.

U pitanju su: Ognjen Ožegović, koji je na pozajmici u ruskom Arsenalu iz Tule, zatim Ukrajinac Juri Vakulko (Arsenal Kijev), Sejduba Suma (Makabi Haifa), kao i Rumun Gabrijel Enake koji od zimus nastupa za Kalarasi u svojoj domovini.

Za razliku od prve trojice, koji ne mogu da se pohvale da su se nametnuli u novim sredinama, uglavnoim ''greju klupu'' ili čak nisu ni u konkurenciji za sastave pomenutih ekipa, Gabrijelu Enakeu za sada odlično ide u Kalarasiju.

Iskusni desni bek se odmah posle dolaska iz Partizana ustalio u startnoj postavi, svaku utakmicu igra po 90 minuta, a tako je bilo i danas, kada je njegov tim trijumfovao u plej-aut fazi takmičenja, na gostovanju ekipi Botošanija - 2:1.

Upravo je veća minutaža bila ono što mu je u Partizanu nedostajalo, bivši trener crno-belih Zoran Mirković nije imao poverenja u ovog igrača, pa će biti zanimljivo da li će aktuelni šef struke Savo Milošević imati drugačiju procenu u vezi Enakea, koji sa Partizanom ima ugovor do leta 2021. godine.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Enake Partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Monday, 01.04.2019
20:19

sava lola ribar

avatar
Душан Терић
Monday, 01.04.2019
19:34

Dobar igrac nepravesno zapostavljen kod velikog strucnjaka bate. Mada kada vidim savin prvi tim vec mi nije dobra. Lola u prvoj postavi. Scekic.koga.je trebalo poslati kod bate pa neka ga on nekome uvali. Ionako ga je on ugurao u partizan

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 02.04.2019
09:47

Zapostavljen je bio i kod Đuke. Očigledno je da je neko drugi umesto trenera sastavljao ekipu, jer je prosto nemoguće da jedan dobar fudbaler i to na deficitarnoj poziciji nema mesto u Partizanu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
19:15

JEDAN JE GABI ENAKE!