Odjeci derbija - Partizan i ne pomišlja da plati Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.03.2020.
08:35
Izvor: Sportske.net

Predsednik Partizana smatra da se previše značaja daje takvim događajima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Informacija da je Crvena zvezda ispostavila račun Partizanu za štetu na južnoj i istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" je netačna, a to je potvrdio i Milorad Vučelić, predsednik crno-belih.

Navijači Partizana su pre utakmice imali i jednu međusobnu tuču kada su letele stolice, a tokom drugog poluvremena derbija su takođe stolice letele i ka terenu, a pored toga na nekoliko mesta su paljene od strane navijača Partizana.

U izjavi za "Žurnal" Milorad Vučelić je istakao da Partizan ne treba da plati štetu koja je preko 10 hiljada evra.

"Naravno da nije pošteno da Partizan plati! Međutim, ljude bi, pre svega, trebalo da zabrine to što se 28 minuta igralo aktivno?! Za to nisu krivi igrači, atmosfera...

Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno", rekao je Vučelić za "Žurnal".

Predsednik crno-belih je juče izjavio za "Telegraf" da je presudan deo utakmice bio u prvih 15 minuta kada su po njegovom mišljenju napadači Partizana "dobili prilične batine" koje nisu sankcionisane.

baner



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 06.03.2020
19:38

Да ли овај иједну реченицу може да изговори а да масно не слаже? Прешло му у навику. Сад лаже и без потребе. То се у психологији зове компулзивно лагање. Досад сам сматрао да је само патолошки лажов, али после овога више нисам сигуран.

avatar
Danilo Vujacic
Friday, 06.03.2020
17:38

Referendum za ukidanje profesionalnog fudbala pod hitno.

avatar
BlueBoy84
Friday, 06.03.2020
17:06

Realno. Domaćin treba da obezbedi obezbedjenje

avatar
ČokoMoko
Friday, 06.03.2020
13:47

I koji je sad izgovor? Da li su navijaci partizana lomili i palili stolice? Jesu! Kakve ima veze koliko se aktivno igralo sa tim? Nikakve! Usput da kazem i da je utakmica bila prekinuta takodje zbog navijaca partizana i bakljade, kao i da je tuca izmedju dve frakcije, pa opet na partizanovoj strani! Sve u svemu, glupa izjava ovog "gospodina!"

avatar
Man united
Saturday, 07.03.2020
19:28

Ма, и то је слагао. 53 минута се активно играло. Али као да је то неки податак за похвалу, па га он још и смањује додатно.

avatar
Put_predaka
Friday, 06.03.2020
13:17

Ako nece da plate to sto su položili, treba im se oduziti na jna sledecu put dvostruko.

avatar
Marko HM
Friday, 06.03.2020
11:36

Da li je margina to što šurujute sa huliganima!?
Mislim na oba kluba.

avatar
Čeki
Friday, 06.03.2020
11:31

Ok, neće da plate, iako bi možda trebalo obzirom da su to pristalice njihovog kluba, ali i ranije se to događalo pa Zvezda nije tražila od Partizana da se plaća. Ako to ranije nije radila, zašto odjednom sad? Nije kao da se ceo menadžment promenio pa sad rade nešto novo. Ali, ne svidja mi se ni Vučelićeva argumentacija, jer njemu je jedini argument da Partizan ne treba da plati, ne govoreći zašto, a potom skreće pažnju sa toga navodeći to što se igralo svega pola sata. Znači klasično skretanje s teme kad ne znaš šta da odgovoriš.

avatar
Friday, 06.03.2020
10:29

Neka im plati onaj koji ih je doveo na Jug i onaj koji finansira zvezdu, a uvek postoji i osiguranje. Zasto Partizan da placa kad to vise ne organizuje klub?