Ode Čuka, nema opuštanja...

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 15.07.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog spremni da završe posao u Jermeniji.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Posle ubedljivih 3:0, Čukarički je blizu narednog kola kvalifikacija za LE, ali "Brđani" ne razmišljaju o narednom rivalu"

"Odradili smo jedno poluvreme u Beogradu, sad krećemo u Jermeniju. Svi smo pozitivni i nadamo se da ćemo i tamo pobediti i proći dalje", kaže Milutin Vidosavljević.

Mladi ste, trener je rekao da teško možete da kalkulišete, ali možda bi ste sad mogli da se branite, imate 3:0?

"Stvarno, najmlađa smo ekipa u Super lige, puni smo energije i možda se previše trošimo. Sigurno nećemo ići da se branimo, nego ćemo igrati isto kao u Beogradu"

Da li ste gledali malo Molde, pošto imate 3:0?

"Nismo gledali Molde, ako prođemo Banants, onda ćemo razmišljati dalje",
dodao je mladi fudbaler Čukaričkog.

Slično razmišlja Slobodan Tedić, dvostruki strelac.

Da li si gledao snimke prve utakmice? Imao si mnogo šansi, nisi ih iskoristio...

"Sigurno da je mogla da bude bolja ta završnica. Gledao sam mnogo puta te snimke i video sam da sam mnogo promašio i sigurno da ću raditi više na tome"

"Idemo da odigramo još jače, idemo da pobedimo. Dobar rezultat smo napravili na Banovom brdu, ali biće teže jer igramo kod njih. Znamo da će da bude 30 i nešto stepeni, probaćemo da se spremimo već na zagrevanju na temperaturu, a idemo i dan ranije da se priviknemo"

U Beogradu ste igrali za naš fudbal netipično ofanzivno, a sad nema potrebe za time...?

"Igrali smo ofanzivno, kako trener traži od nas. Mislim da je to lep fudbal, igranje tog presinga. Nećemo ići da se branimo, probaćemo da napadnemo. Rekao nam je trener da ne treba da se opuštamo, da treba da uđemo još jače. Oni su davali izjave da će ići još jače i da će pobediti, tako da nam je to motiv više", zaključio je napadač Čuke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke