Odbrojavanje počinje, Đukićeva poruka dodatno će ohrabriti ''Grobare''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2017.
19:36
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Optimizam u Humskoj, nema euforije, ali šef struke Miroslav Đukić veruje u istorijski trijumf u četvrtak.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Dva dana ostalo je do utakmice petog kola Lige Evrope, između Partizana i Jang bojsa, utakmice koja bi mogla da bude i odlučujuća za plasman crno-belih u narednu fazu takmičenja.

Atmosfera za meč godine se polako zagreva, a u izjavi za TV Partizan, trener crno-belih Miroslav Đukić je podsetio da je njegov tim u najvažnijim utakmicama ove sezone igrao najbolje.

''Ova ekipa u ključnim momentima je uvek igrala dobro i dobro takmičarski izgledamo. Jang bojs je dobar protivnik, ali i mi smo dobra ekipa i imamo priliku da pred našim navijačima ostvarimo rezultat kojim bismo prezimili u Evropi.

Mi ćemo sve učiniti da kod kuće rešimo sve dileme i plasiramo se dalje. Znamo da će biti teško, ali bilo bi lepo da odemo mirno u Kijev.

Naša publika, teren na kojem se mi bolje snalazimo, sve su to naši 'plusevi'. Očekuje nas težak meč, ali ova ekipa ima snage i moći da pobedimo i donesemo radost našim navijačima.

U svim evropskim utakmicama, Partizan je dominirao, nismo se ni protiv koga branili, igrali smo ofanzivno, napadački, imali priliku da pobedimo u svim utakmicama. Niko nas nije nadigrao. Očekujem da protiv Jang bojsa to bude vrhunac'', naglasio je Đukić.

Utakmica se igra u četvrtak od 21:05h, očekuju se pune tribine, a na terenu Đukić ne želi da vidi bilo kakvu euforiju dok posao ne bude završen.

''Mi ćemo iz naše mirnoće ići na Jang bojs, bez neke euforije, ludila, pritiska. Hoćemo da pobedimo pred našom publikom, kao što igramo i stalno. Idemo po protivnika, ne odustajemo od našeg stila'', jasan je Đukić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Wednesday, 22.11.2017
08:41

Mislim da će ovaj čovjek da partizan odvede u ponor...nnGrobari izvinite ali 2-ka je ko kuća, nemate igru , a ni trenera.. realno..