Odbrana Partizana sve jača, uskoro pojačanje iz Serije A!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.06.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bi mogli dobro da pojačaju svoju odbranu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Praktično su gotova tri transfera Partizana za novu sezonu.

Aleksandar Lutovac (krilo), Igor Vujačić (štoper) i Periša Pešukić (desni bek) su praktično fudbaleri Partizana, ali se tu uprava crno-belih neće zaustaviti.

Naredno pojačanje, kako prenosi "Sportski žurnal", jeste Ivan Lakićević.

Radi se o još jednom desnom beku što bi moglo da znači i da će Nemanja Miletić biti prekomandovan na poziciju štopera za narednu sezonu.

Lakićević je član Đenove, ali nije dobijao šansu u tom timu, pa bi pozajmica mogla da obraduje navijače Partizana.

Postoji mogućnost da se Lakićević nađe i na spisku igrača koji će sa Partizanom otputovati na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema.

Ivan Lakićević ima 25 godina, a dokazao se u Vojvodini gde je bio i kapiten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 13.06.2019
12:31

Partizan još nikoga nije prodao, na mestu štopera ima iskusne Ostojića i Valijentea, mlade Markovića, Pavlovića, Balaža, Cvetojevića, Bošnjaka, Vlalukina - 8 igrača. Ovi mladi su igrači iz škole, naviknuti na način igre Partizana, školovani i talentovani, uglavnom reprezentativci u svojim uzrastima. Bekovi iz škole su: Radmanovac, Cucin, Šehović, Ćorković i, u Čuki - Bogosavac. U sredini terena, na pozicijama u kojima se *radi* imamo trenutno - Zdjelara, Šćekića (prodao bih ga), Smiljanića, Đerleka, L. Pavlovića, Pantazisa, Momčilovića, Đorđevića, Đokića, Raškovića - svi mladi su talentovani, naučeni na naš željeni sistem igre, lako se uklapaju. Na krilima imamo Tošića, Zakarića, Stevanovića, Stanojlovića, Tejića, Vujanovića - poslenja četvorica - izuzetno talentovani. Fali - plejmejker, graditelj igre. Fali iskusni paker i iskusni realizator - špic, pa uz njih i još po jedan, nešto mlađi, da imamo i relativno iskusne alternative. Znači, tri pozicije su kritične u ovom timu i potrebno je 5 do 6 igrača za njih. Niko se ne pominje za te pozicije, već za ove gde imamo odličnih za izvoz. Da gurnemo svoju decu u Teleoptike i slične razvojne klubove, a da nam igraju i uklapaju se u tim i u Beograd neki ni po čemu posebni igrači.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 13.06.2019
09:44

Kakva bre pozajmica, kupuj to! Laki aka Mogli desno, Momcilo levo. IDEMO!