Odavno nisu bile ovakve reakcije navijača na izgled novih Partizanovih dresova!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2018.
09:48
Izvor: Sportske.net

Da li su u Humskoj ovog leta napravili pun pogodak?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizan je ovoga puta posvetio mnogo veću pažnju i izboru i promociji novih dresova, što potvrđuje i svečanost koja je tim povodom upriličena sinoć u pozorištu ''Duško Radović''.

Pre nekoliko dana, direktor marketinga Predrag Vujović je naglasio da se ovoga puta sve na vreme pripremilo i to se sada i vidi po prvim reakcijama navijača na izgled novih dresova.

Naravno, različiti su ukusi, ali čini se da je pravo osveženje i iznenađenje za mnoge treća, crna garnitura dresova. Ima onih koji bi želeli da već u Nikšiću u četvrtak Partizan zaigra u njima.

U prilogu su samo neke od reakcija navijača Partizana na Tviteru.
-
- -
- - -
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 10.07.2018
19:30

Надам се да ће и остали тимови испратити овај тренд са ћирилицом сад кад је и Партизан преломио. Не дозволимо да нам писмо оде у заборав!

avatar
Nikola Jovanovic_fb12
Tuesday, 10.07.2018
17:45

Sutra Ronaldo oblaci nas crno beli dres, samo umesto mts pisace jeep 😂😂😂

avatar
Sanchez Bakero
Tuesday, 10.07.2018
14:58

Meni se ne sviđa što su uveli ćirilicu.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
15:48
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
22:34

Cirilica je nase pismo, ja ovde pisem latinicom, ali, kad pisem na poslu, uvek koristim cirilicu. Ne treba uvek tako razmisljati, to sto su oni lazni Srbi i samozvani cuvari srpstva, ne znaci da svi ostali treba da naprave otklon od sopstvenog pisma.

avatar
Sanchez Bakero
Tuesday, 10.07.2018
19:35

Zato što smo tradicionalno imali latinična slova, koja ceo svet ume da pročita. Ja doživljavam Partizan kao kosmopolitski klub - srbovanje prepuštam komšijama. U međunarodnim utakmicama svakako mora latinica koliko shvatam, pa onda ne vidim poentu. A i lično, estetski mi latinica izgleda lepše, mada u praksi rado koristim oba pisma.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
10:32

Toliko su najavljivali ovo, a na kraju se rodio mis, a tresli se Fruska gora, Avala i Rtanj:-) Prvi dres je OK, moze da prodje kao jedno sasvim solidno resenje, ali, to (staro) resenje za ime sponzora je jedna velika sramota jer smo se opet odlucili za/na obicnu nalepnicu umesto da to odradimo kao ljudi i ne obrukamo se po ko zna koji put. Druge dve su obicne majice od pamuka, jedva i za trening da mogu da posluze (ako i za to uopste mogu, flis papir obican), pogledajte vi samo donji levi ugao nalepnice na belom dresu, na sta lici takav amaterizam, bruka i sramota- inace, mislim, znaci, nisam siguran, ali, mislim da Partizan moze (donekle) da bira kako ce da mu izgleda treca garnitura i neki detalji na njoj, ali, taman posla i daleko bilo da mi nesto platimo i da se malo potrudimo, kao da je to bitno, ipak su to samo dresovi. O uzasnom kvalitetu prenosa i direktoru marketinga (koji direktor i kog crnog marketinga, bre) neki drugi put, vazno je bar da ovoga puta nije pala lutka:-)

avatar
Sparrow
Tuesday, 10.07.2018
15:44

Pantic je vec objasnio da mi nismo Real, Barsa, Junajted i ostali veliki klubovi, koji ce tim istim sponzorima vratiti te pare, pa i vratiti mnogo vise od ulozenog i samim tim kod sponzorstva (sponzorstvo, znaci ne placas nista) sa NIKE, Adidas mogu da traze custom garniture vec dobijes katalog (u kojem nema bordo-plavih varijanti uopste) i biras, katalog sa kog mozemo i ja i ti da kupimo dres bez ikakvog natpisa na prednjoj strani dresa, znaci da ostaje na tebi da stampas ili vezes sta zelis na prednjoj strani dresa. Kapiras?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 10.07.2018
15:52

Mislis, ti si objasnio? :-) Prvo, ta nalepnica je apsolutno nedopustiva, ne postoji veliki klub koji tako reklamira sponzora sto je sramota i za Partizan i za Najki cija je to oprema pa i za samog sponzora. Niko nas ne primorava da imamo dve jednobojne rezervne garniture, to je rezultat truda NIKAKVOG. Neka uzmu NB, Umbro, UA ili nekog cetvrtog, ovo mi je grozno...

avatar
deki trbic
Tuesday, 10.07.2018
10:30

DRESOVI KAO DRESOVI...NEKA SAMO ONI POBEDJUJU OSTALO JE MANJE BITNO.