Od subote karte za derbi na "Karađorđu", za navijače Partizana dve tribine

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
15:34
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Karte za derbi susret 34. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana biće puštene u prodaju u subotu.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Utakmica 34. kola Super lige Srbije između osmoplasirane Vojvodine i drugoplasiranog Partizana biće odigrana u nedelju na stadionu "Karađorđe".

Organizator susreta saopštio je da će karte biti puštene u prodaju u subotu, a da će jedno lice sa ličnim dokumentom na uvid moći da kupi najviše tri ulaznice.

Karte se mogu kupiti po ceni od 400 (sever i jug), 500 (istok) i 600 (zapad) dinara, a navijači gostujućeg kluba koji su podeljeni u tri frakcije biće smešteni na istočnoj i južnoj tribini.

Vojvodina je apelovala na navijače Partizana da se pridržavaju pravila koje je odavno ustanovljeno na "Karađorđu", a koje se tiče zabrane prisustva pristalica gostujućeg kluba na severnoj i zapadnoj tribini.

Policija će i ovoga puta na dan utakmice zatvoriti ulicu Dimitrija Tucovića, a Vojvodina je apelovala da svi koji planiraju dolazak na stadion na vreme obezbede karte i izbegavaju bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

Sudijska komisija FSS već je odredila arbitre za taj meč o čemu ste više mogli da čitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke