Od Miloševićevog dolaska, njega nema na terenu! Da li na leto sledi transfer, ponuda se sprema?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
13:26
Izvor: Sportske.net

Novi trener, bar za sada, nema poverenje u ovog momka.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Savo Milošević je od dolaska na klupu Partizana vodio ekipu na ukupno sedam utakmica, na kojima su crno-beli upisali tri pobede i čak četiri poraza, bez ijednog remija.

Ni na jednoj od tih utakmica, u igri nije bilo mladog veziste Armina Đerleka, koji će u julu napuniti 19 godina.

On je samo protiv Radničkog u Nišu, u utakmici u kojoj je Milošević odmarao nekolicinu igrača za 160. večiti derbi, stigao do klupe za rezerve, u preostalih šest mečeva pod Miloševićevim vođstvom, nije ni bio među 18 igrača koji su bili u protokolu.

Teško je očekivati da će se njegov status do kraja sezone bitnije promeniti, pa ne treba da iznenadi ako na leto dođe do transfera u inostranstvo igrača koji je mnogo više obećavao u juniorskoj konkurenciji.

Đerlek je ove sezone upisao ukupno 18 nastupa za Partizan, postigao je jedan gol u Kupu, bez ijedne asistencije, a ugovor sa crno-belima mu ističe u leto 2020. godine.

Dužina ugovora je dodatni razlog za nagoveštaj njegovog skorog rastanka sa Partizanom, pogotovo što su poslednjih dana u Turskoj počele da se pojavljuju informacije o interesovanju Trabzona za njegove usluge.

Ipak, za sada nema finansijskih detalja koliko bi Turci bili spremni da ponude Partizanu za mladog vezistu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 29.04.2019
21:20

Za Djerleka je Ilijev rekao da je najveci talanat u zadnjih deset godina. Ja tu ne vidim ni prosjecnog igraca...

avatar
magister
Monday, 29.04.2019
20:17

Pisao sam nekoliko puta o tome. Čudan je Savin odnos prema ovom igraču. Jedino objašnjenje je - strah. Strah da mlađi igrači mogu lakše podleći pritisku pod kojim se klub i tim nalaze i da ih na ovaj način - čuva. S druge strane, totalno je štetno ovo potpisivanje ugovora s mladim igračima na dve godine, pa taman kad treba da počnu da igraju - bivaju slobodni da odu iz Partizana. Ova štetočinska uprava svaki potez pravi u pravcu uništenja kluba.

avatar
ercov
Monday, 29.04.2019
17:58

Milosevic je sve samo ne trener. Sreca njegova je sto niko normalan nece na Partizanovu klupu jer u suprotnom nigde ne bi mogao da nadje trenersko mesto pa cak ni u Radniku iz Bjeljine. Njega i Lazetica ko uzme za trenera taj o fudbalu nema pojma.