Ocene - Zvezdin "industrijalac" ponovo radi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.07.2019.
23:05
Izvor: Sportske.net

Evo naših ocena na večerašnjem meču.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras pokazala klasu u odnosu na Helsinki, bolji su tim, ali potrebno je još 90 minuta dokazivanja u gostima kako bi se obezbedio prolaz u narednu fazu, tačnije, u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde će pobednika najverovatnije čekati Kopenhagen.

Da li je sve funkcionisalo kako treba?

Vladan Milojević bi trebalo da izrazi zadovoljstvo igrom svog tima, možda je bilo ovo i najbolje izdanje do sada i što je najbitnije, nije dozvolio protivniku da dođe ni do šanse iz uigranih akcija.

Bilo je par opasnih akcija, ali su se one desile nakon grešaka domaćih igrača.

U odbrani su svi odigrali dobro, disciplinovano uz par grešaka, a jedna je mogla da bude kritična. Na sredini terena ističemo junački posao Jovičića, mnogi su prokomentarisali da se vratio u formu u kojoj je bio pre dve godine, što je zaista tačno i moglo se videti na večerašnjem meču.

Jovančić je odigrao nešto slabije nego inače, može on to daleko bolje, posebno mislimo na ofanzivne zadatke. Marin nije imao asistenciju, ali je bio učesnik kod oba gola na indirektan način, pošto su akcije tekle preko njega. Krilni igrači malo iznad proseka, dovoljno dobri za Helsinki koji je igrao pravi bunker. Jevtović je uneo živost, Ben prosečan, Ivanić je imao tu sjajnu asistenciju, a Vukanović doprineo dodatnom ofanzivom u završnici.

Napadači radili ono što treba, postizali su golove što je najbitnije za njihovo samopouzdanje.

Borjan bez ocene - Stojković 6,5, Babić 6,5, Milunović 7, Rodić 7 -  Jovičić 8, Jovančić 6,5 - Ben 6,5 (od 85' Vukanović), Marin 7, Ivanić 7 (od 63' Jevtović 6,5) - Boaći 7 (od 72' Pavkov 7).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Sremac
Thursday, 25.07.2019
13:26

Dobra ilepa igra Zvezde, vidi se Kosanoviceva ruka I rad. Bravo majstore mi iz Vose te cekamo.

avatar
Šahmat
Thursday, 25.07.2019
12:28

Katai nam treba.Ivanić umesto Jovančića i da se oslobodi mesto za najboljeg zvezdinog igrača u poslednjih 10 godina.

avatar
Čerek B.
Thursday, 25.07.2019
09:47

Vezni red je odigrao jako korektno, posebno se to odnosi na Jovičića koji igra prilično dobro od samog početka sezone. Jučer je možda Jovančić bio ispod nekog svog nivoa, mada je na početku bio jako agilan. mislim da su ga par grešaka pred kaznenim prostorom Helsinkija kasnije sputale da pruži bolju partiju u ofanzivnom dijelu.

avatar
Igornopolis
Thursday, 25.07.2019
06:57

Idemo zvezdo crvena. Samo disciplinovano i sa srcem i verom u boga. 🙏

avatar
Brajkoo
Thursday, 25.07.2019
00:18

Ivanic 7 ?! Pa decko je bio ubedljivo najgori igrac Crvene! Marin klasa, Jovicic jako dobar, Boaci sem gola los, Ben se pogubio,ostali dobri!

avatar
Realni Arthur
Thursday, 25.07.2019
00:13

Pobedilismo, to je tp, i to 2:0, ja sam mislio da ce da se zavrsi 1:0, ali Pavkov dao taj gol, nasao se u pravom trenutku na pravom mestu. Sta da kazem za igru, pa verujem da svi koji vole Zvezdu su zadovoljni rezultatom ali ne ba sigrom, posebno u drugom delu. Mozda gresim, ali posto volim Zvezdu bez interesa valjda me osecanja ne varaju, mislim da Zvezdi ne trebaju par igraca iz prosle godine, a to kazem pre svega zato sto ne vidim onu energiju od prosle godine, a posebno ne kod Stojkovica, Bena i Rodica, zasto, e pa ne znam, da li je to neka zasicenost ili neka druga atmosfera u svlacionici ili nesto trece? Da se ne varamo, nemamo neki suvi kvalitet da mozemo mi lagano do Lige Sampiona, ali uz veliko pozrtvovanje, borbenost, zelje mozda i mozemo, mada licno bih bio prezadovoljan i plasmanom u Ligu Uefa, ali ako moze nesto vise sto da ne! Mozda sa Degenekom, Pankovom, Zardelom, Kanjasom, Tomaneom u ekipu to ce da izgleda drugacije, bolje, brze, povezanije i na kraju krajeva kvalitetnije, Mene je veceras prijatno iznenadio Milunovic, konacno je igrao ozbiljno, Marin se trudi i najbolji je bio u timu, Ivanic isto dobar, Jovanca nesto mnogo nesiguran, pomalo izgubljen, Jevtovic moze bolje a i ozbiljnije, Vukanovic pokretniji, borbeniji od gospodina Bena koji je vec trebao da ide iz Zvezde i ja se nadam da ce da ide sto brze. Najbolji igrac Zvezde veceras za mene je JOVICIC, prava cigra, njega ne bih prodao ni za 5 miliona, covek sve zivo stigne, trci, startuje, prekida akcije, aktivan u napadu, pravi presing, i spreman je ko pit bul. Boaci osim gola, nevidljiv a i prilikom gola Ivanic ga pogodio u glavu, Pavkov ok, borbeniji, srdacniji i gotivim ovog momka jer nekako zalaganjem zasluzuje da mu se dese lepe stvari, mada ruku na srce nije neki veliki kvalitet ali za ovu Zvezdu i nasu siromasnu ligu decko je ok. Delije, lepo cemo spavati veceras, srecni, radosni, pobedilismo, ajde da se molimo da bude jos bolje sledeca utakmica i tako obezbedimo Evropu, sto je mnogo bitno zbog financija za klub, jer kolko god smo optimisti ne mozemo da ocekujemo neki uspeh u Evropu, daleko smo mi kvalitetom od tih bogatasa ali zato imamo SRCE i jedino tako mozemo da iznenzadimo nekog (Liverpool, prosle god.) Srecno i Partizanu i Cukarickom sutra, dao Bog pa dobili sva tri nasa tima! Samo Napred!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.07.2019
23:45

Ocena, Zvezda jos ne igra u punoj snazi, ali sigurnim koracima ka Ligi Sampiona gazi.