Ocene - Zna se ko je najbolji, Ibanjez može dosta bolje

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 26. jul 2016.

  • 22:19

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Crvena zvezda je danas izborila sjajan rezultat u Razgradu, odigrala je 2:2 protiv Ludogoreca.

Ocene - Zna se ko je najbolji, Ibanjez može dosta bolje
Foto: Beta/Branislav Božić/DS
Dva različita lica Crvene zvezde na utakmici sa Ludogorecom, prvo poluvreme je bilo očajno, drugo sasvim korektno i da Zvezda nije primila onaj naivan gol, onda bi svakako ocena drugog poluvremena bila sjajna.

Individualnim kvalitetom, odnosno sjajnim potezima kange i Kataija Zvezda je došla do dobrog rezultata, upravo je to razlog zašto njih dvojica imaju najbolje ocene danas. Sasvim solidan je bio i Rendulić, navijači su veoma zadovoljni kako je on danas odigrao.

Damir Kahriman 6 - Možda je mogao bolje da reaguje kod drugog gola Ludogoreca, dok ga za prvi gol i ne možemo kriviti. Pored toga, nije imao toliko posla.

Miloš Cvetković 6
- Krivac je za drugi gol Ludogoreca, ali je pored toga imao dosta zadataka u odbrani koje je dobro obavio. Ipak, nismo mogli da ga ocenimo bolje baš zbog gola.

Zoran Rendulić 7,5 - Imao je par sjajnih intervencija, posebno u prvom poluvremenu. Nije krivac ni za jedan gol, odlična partija danas, dosta je popravio utisak za razliku od prethodnih utakmica.

Tomas Fibel 6 - Morao je bolje da reaguje kod prvog gola. Do tada, bio je odličan, pravi komandant odbrane, ali je od tog trenutka bio nešto slabiji.

Luis Ibanjez 5,5
- Svi znamo ko je Luis Ibanjez i da on može daleko bolje. Snosi određenu krivicu za prvi, imao je još par grešaka u odbrani. U napadu nije bio toliko opasan.

Mičel Donald 6,5 - Radio je ono što najbolje zna, kvario je akcije domaćih. U prvom poluvremenu nije bio toliko prisutan u igri, dok je u drugom bio dosta bolji. Nekoliko tačnih pasova koji su mogli da budu ključni za Crvenu zvezdu, ali ništa više od toga. Snosi i krivicu za prvi gol.

Damijen Le Talek 6,5 - Slično kao i Donald, u prvom slabiji, u drugom dosta bolji, što dovodi do zaključka da igra celokupne ekipe dosta zavisi od njih dvojice.

Slavoljub Srnić 6 - Imao je jedan dobar prodor po desnoj strani kada je Mouče zakasnio na loptu, ali je to sve što je uradio danas.

Gelor Kanga 7,5 - Solidan danas kada ne bismo uračunali gol, ovako je bio odličan. Fantastičan pogodak koji bi mnogo mogao da znači Crvenoj zvezdi. Imao je par izgubljenih lopti koje su mogle skupo da koštaju Zvezdu, zbog toga nije dobio ocenu visoku kao Katai.

Aleksandar Katai 8 - Definitivno najbolji igrač Crvene zvezde u dosadašnjem toku sezone. Igrao je i danas sjajno, dovoljno je da vidite prodor u 48. minutu, majstorski je tada savladao Stojanova. Igrač utakmice.

Pablo Mouče 6,5
- Mislili smo da će igrati klasičnog napadača, ali je imao i dosta obaveza u odbrani, par puta je odlično intervenisao ispred svog kaznenog prostora. I dalje nema snage za svih 90 minuta.

Ruiz i Sikimić će ostati neocenjeni jer nisu imali previše prilike da se pokažu danas.  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari