Ocene - Šta bi bilo bez Marina?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2019.
20:31
Izvor: Sportske.net

Ako ponovo želi u Ligu šampiona, Zvezda će morati mnogo bolje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nisu fudbaleri Crvene zvezde večeras zadovoljili ni rezultatom (2:1 za HJK), ni igrom svoje navijače, ali su i pored svega ostvarili cilj, a to je plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Presudila je pobeda sa ''Marakane'' od 2:0, a ono što večeras najviše brine, jesu kiksevi i nesporazumi u odbrani, posle kojih je Zvezda primila oba gola.

Prvom je prethodio nesporazum Rodića i Boaćija, kod drugog je kiksnuo Stojković, što su Finci kažnjavali, a mnogi se pitaju kako će sve izgledati protiv mnogo kvalitetnijeg Kopenhagena u odnosu na ekipu HJK-a.

Nije bilo ni previše prilika u napadu, pogotovo za Boaćija, ni Ben nije blistao, a da Marin nije u svom stilu kreirao akciju za izjednačenje koje je doneo Jovančić, pitanje je šta bi se sve dešavalo do kraja meča.

U svakom slučaju, za nedelju dana protiv Kopenhagena očekujemo mnogo bolju Zvezdu.

Crvena zvezda: Borjan 6 - Stojković 5, Babić 6, Milunović 6.5, Rodić 5.5 - Jovančić 6.5, Kanjas 6 (Degenek od 88.) - Ben 5.5, Marin 7.5, Jevtović 5.5 (od 74. Ivanić) - Boaći 5 (od 55. Pavkov 6).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 01.08.2019
09:06

Nisam gledao, ali ne treba biti prestrog. Prave ocjene se donose kad je vazno, ovo je bila utakmica za odraditi, postici gol i ne dozvoliti bilo kakvu neizvijesnost. To je i uradjeno, tako da - idemo dalje. Ono sto me malo brine je to sto za jedan tim koji bastini uspjehe na cvrstoj i disciplinovanoj odbrani, nemamo skockanu istu tu odbranu. Rodic je vec dugo tu, Stojkovic iz nepoznatih razloga na marginama, Degenek tek stigao, Babic, cini se, nije ipak taj nivo, kapiten prodat bez kvalitetne zamjene... Ne znam ima li vremena da odbrana dodje na potreban nivo.

avatar
Shadow
Wednesday, 31.07.2019
20:57

Da su pobjedili ove indijance, sve bi desetke bile. Kakve sestice, sedmice, ne pretjerujte.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.07.2019
20:35

Marin je jedini zvezdin igrač koji bi imao mesto u Partizanovih XI da se rotira sa Sumom.