Ocene - Partizane, zašto opet dva lica?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.10.2017.
23:03
Izvor: Sportske.net

Partizan slab u prvom, znatno konkretniji u drugom poluvremenu, večeras dovoljno za bod u Elbasanu, ali kao i protiv Dinama, moglo je i više i bolje... Utisak je da je Đukićev tim proigrao tek u poslednjih desetak minuta.

EPA/VALDRIN XHEMAJ
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Stojković 7.5 - Na svom uobičajenom nivou, mada večeras nije imao posla kao, na primer, protiv Jang bojsa i Dinama iz Kijeva.

Vulićević 6.5- Jedini koji je pripretio golu Skenderbega u prvom poluvremenu, što dovoljno ilustruje koliko je Partizan bio opasan večeras u tom delu igre. U nastavku imao i veliki kiks, komplikovao je uz desnu aut liniju, posle čega je ''sevnula'' kontra domaćih, ali je Mitrović otklonio opasnost.

Mitrović 8 - Najbolji večeras u Partizanu, u dva navrata je ispravio ''brljotine'' koje su njegovi saigrači pravili, posle kojih je Skenderbeg imao velike prilike. I sve ostalo je odrdaio na najbolji način.

Nemanja R Miletić 7 - Stigao je u par navrata da pomogne i u napadačkim akcijama, ali je na drugoj strani par puta ispadao iz igre u defanzivi. Ipak, mogao je da na kraju bude i junak meča, ali je njegov šut posle kornera zaustavila stativa.

Nemanja G Miletić 6 - Prosečna njegova partija, uglavnom defanzivno orijentisan, bez doprinosa u napadu.

Jevtović 5.5 - Nedostajalo mu je agresivnosti u igri, u više navrata je izvlačio ''deblji kraj'' u duelima sa protivničkim igračima.

Janković 6 - Očekivalo se da će posle dve propuštene utakmice večeras delovati svežije na terenu, ali je samo u par navrata bljesnuo, poput situacije sredinom drugog poluvremena, kada ga je uposlio Suma, pa on potom dodao Tavambi, ali Kamerunac nije uspeo da realizuje ovu akciju. Slično Vulićeviću, jedna njegova izgubljena lopta na sredini terena u 77. minutu dovela je do još jedne velike prilike za domaće, kada je Stojković na vreme istrčao i otklonio opasnost.

Od 87. Ilić - Kapiten je premalo vremena proveo na terenu za konkretniji učinak.

Everton 7 - Njegova borbenost je ponovo došla do izražaja, ali kvalitet igre nije bio na najvišem nivou. Imao je i jedan veliki kiks, u naizgled bezazlenoj situaciji, kada je slabo ispucao loptu iz kaznenog prostora i tako stvorio jednu od najopasnijih prilika za domaće.

Tošić 7 - Može mnogo bolje, kao i kompletan tim Partizana, daleko od partije, recimo, protiv Jang bojsa u Švajcarskoj. Imao je jedan dobar slobodan udarac u 75. minutu, gađao je pod prečku, ali je golman domaćih Šehi bio oprezan. U nadoknadi vremena je iz još jednog slobodnjaka bio zamalo neprecizan, tada je prečka spasila domaće.

Suma 5.5 - Promašio šansu utakmice u 89. minutu! Poput Jankovića i Tošića, sličan utisak  je i on ostavio. Mnogo se očekivalo od tog trija, ali su večeras malo toga pokazali. Utisak je mogao, ili morao da popravi i u 80. minutu, kada je Partizan imao odličnu kontru, ali je preslabo uputio loptu ka Jankoviću.

Tavamba 5.5 - Daleko od onoga što može i što smo videli od njega ove sezone. Jedna od njegovih najslabijih partija, a razlog je možda i to što je večerašnji meč bio jedan od retkih u kojima nije imao pomoć drugog napadača, Ožegovića ili Solomona.

Od 66. Ožegović 6.5 - Očekivalo se da njegov ulazak donese svežinu i agresivnost u napadu, ono što Tavamba večeras nije imao, ali ništa od toga ni Ožegović nije pokazao sve do 89. minuta, kada je namestio stopostotnu priliku za Sumu. Epilog znate...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

33 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 20.10.2017
19:45

vidi ko je najgore ocenjen! sve ti je jasno. jedan ne treba ni na tribinama da bude a drugi je za sada cist promasaj kao investicija! bolje da smo dali te pare leu da ostane a ovako nas je tvor nasadio da puknemo vise para za sejdubu.

avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
09:14

Mozda cak i Jevtovic (sestica bi sasvim bila na mestu), ne samo Miki i SS.

avatar
Straota
Friday, 20.10.2017
08:19

Opet bojažljivo protiv mnogo slabijeg protivnika. Izmene nelogične i sa zakašnjenjem. Djukiću odlazi!!!

avatar
magister
Friday, 20.10.2017
02:21

Drugo za nijansu bolje. Čudne vaše ocene. Tošić se malo popravio, Jevtović pao, Janković za nijansu loše u dve tri izgledne situacije, Ožegović ništa bolji od Tavambe, Suma jedini dobar od ofanzivnih. Ukupno: Stojković 8 - Vulićević 8, N. Miletić 7.5, Mitrović 8, Miletić 6.5 - Everton 7, Jevtović 7 - Tošić 5.5, Suma 7.5. Janković 5.5 (Ilić 7) - Tavamba 6 (Ožegović 6).

avatar
magister
Friday, 20.10.2017
01:26

Najbolji u prvom - Jevtović. Oduzeo i presekao 6 - 10 lopti, nisam brojao, zadržao i iznudio faul 4x, jedno pogrešno dodavanje, jednom ničiju loptu izgubio, sve vreme aktivan, bar 10 dobrih dodavanja. Najgori, skoro za 0 - Tošić. Užas. Zašto nije promenjen. Odmah do njega Janković, stalno pokušava da iznudi faul (igrali su preoštro na njega, ali na to mora da se navikne). Sudija uzeo na zub Tavambu, ništa nad njim nije svirao, od njega i šta nije bilo, to je uticalo na njegovu igru, oko njega trojica, ali to Tošić, Janković i Suma nisu umeli da iskoriste.

avatar
magister
Friday, 20.10.2017
01:24

Gledam snimak. Prvo poluvreme. Partizan jeste slab, ali je kontrolisao utakmicu. Osim greške Miletića na centru koju je spasao Mitrović - oni nijednu šansu. Ali ni mi. Najbolji period od 8-og do 20-og minuta.

avatar
FCPartizan1970
Friday, 20.10.2017
00:11

Veoma nerealne ocene. Mileti R u defanzivi jako los i treba mu odmor. Tosic sem onog slobodnjaka nista nije uradio. Jevtovic mozda i najbolja utakmica u sezoni. Antonov, Ozegegovic sledecu utakmicu moraju od prvog minuta

avatar
pekky3
Thursday, 19.10.2017
23:23

Od Yungboysa gubimo kod kuće, od Dinama u gostima a sa albancima vjerovatno još jedna nula u BG...sve u svemu nula od ekipe i bačene pare za Sumu...velika nula od igrača!

avatar
magister
Thursday, 19.10.2017
23:39

Pobeđujemo i Švajcarce i Albance ovde. I dolazimo na 8. Za Kijev ne znam. Nisu ni oni ništa. Kad bismo igrali umesto da nam se tresu noge, mogli bismo i njima da vratimo milo za drago.

avatar
Ša-la-la-la
Thursday, 19.10.2017
23:19

Da smo barem ispali od Videotona, da ne gledam ovaj ocaj, jad i bedu od fudbala. Ovo je sramno koliko je Partizan los.

avatar
El_nikolic
Friday, 20.10.2017
00:00

To sam ja napisao ovde posle prve utakmice sa Videotonom, greota je sto ce jedan od ta dva kluba igrati u grupi, i eto, desava se bas to

avatar
magister
Thursday, 19.10.2017
23:17

Ovaj Partizan nema pobednički mentalitet. Gubi dobijene utakmice, igra bojažljivo i protiv slabijih od sebe, igrači nemaju samopouzdanje. S druge strane na skoro svakoj utakmici neki amaterski postupci i kiksevi. Počelo je od golmana na pripremama, nastavilo se sa štoperima (Ćirković, pa posle Ostojić) i Miletićem (bekom), sa vrlo čestim kiksevima Evertona koji rezultiraju kontrama... Đukić za sada nije uspeo da igrače dovede do toga da daju najbolje od sebe. Jednostavno - svi igraju slabije nego što mogu.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 19.10.2017
23:25

Da, slazem se...al to je na treneru da im svojim autoritetom usadi pobednicki mentalitet a to Djukic sigurno nema. Veceras su skoro svi igraci kiksali sem Stojkovica i Mitrovica.

avatar
Ivo
Friday, 20.10.2017
00:07

Mi uporno pokušavamokroz sredinu ,nekakvim traljavim kratkim pasovima mjesto da raširimo igru preko krila i kad se protivnička odbranarazredi onda može da se kombinira neki pas .Uvesti kazne za samo- zaljubljenost i nedavanja lopte navrijeme saigraču,isto tako treba nagraditi ko odigra na vreme loptu kad je pozicija za gol već tu .Popizdio sam ,gdje nam je MARKOOOOO

avatar
Libee
Thursday, 19.10.2017
23:43

Moja greska. U pravu si...ja sam se prebacio na Miletiće...

avatar
Libee
Thursday, 19.10.2017
23:41

Kog Mitrovića sine? Jel si gkedao utakmicu???

avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
23:36

Djukic,jednostavno nije pobednik,on je hladan tip,uvek prezadovoljan! Nema tu puno polemike,sa njim necemo uraditi nista

avatar
Thursday, 19.10.2017
23:14

Видели сте последњих 20ак минута без Тавамбе и првих 70 минута са њим. Огромна дистрибуција лопте ка њему, после које би и ја дао голова колико и он. Ђукић није успео да направи тим, на који је доста пара потрошено, завршили смо ЛЕ у најлакшој групи, већ после 3 утакмице. Време је да неко други преузме, ко бар жели да се потруди док не буде касно и за првенство у коме имамо дебело најквалитетнији тим.

avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
23:29

Navijam za sve sto si rekap druze! Stanoje slobodan,mi se zamajavamo da uvek prezadovoljnim trenerom! Igraci umesto da kidisu napred,kao Antilope cekaju da ih neko rastrgne

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 20.10.2017
02:16

Da ostavim navijacko opredeljenje po strani,kako to imate ne debelo najkvalitetniji tim,nego uopste kvalitetnije od Zvezde? Tosic je ispodprosecan igrac,Suma nije igrac,Ozegovic nije igrac,Tavamba je jak i to je sve,drugim recima napad nemate,vezni red i odbrana vam je ocaj,jedino golman valja,sto se nekih evropsmih utakmica tice,Oli vas je sa 30% isprasio,Buducnost je imala sanse protiv vas kao i Videoton,a u grupi se ne zna koju ste losije utakmicu odigrali,sa drufe strane Zvezda je izbacila Kairat,Prag i Krasnodar,dobila Keln u gostima,nereseno sa Borisovim i neposteno JEDVA porazena od Arsenala. Pored svega toga,ja ne znam da li ijedan klub plabira da kupi bilo kog vaseg igraca,dok Zvezda moze bukvalno da bira koga ce da prodaje,jer za svakog ima interesovanja i to milionske ponude i kada se sve ovo pogleda,po cemu ste vi to bolji?

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 19.10.2017
23:08

Everton i Mitrovic su jedini veceras igrali na nivou, sve ostale treba da bude sramota! Tu spada i Stojkovic jer je po citav minut ispucavao lopte i cuvao 0:0...

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 19.10.2017
23:08

Vulicevic i Suma su zasluzili vece ocene.

avatar
noname
Thursday, 19.10.2017
23:22

ne, nego su ostali zasluzili manje.

avatar
Ivo
Friday, 20.10.2017
00:10

Vuličević bi dao i u rep.Srbije ton igri koja nije baš na zavidnom nivou jer sa imenima takvim Srbija treba mnoge protivnike baciti na leđa

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 19.10.2017
23:31

Vec su me poslusali za Vuleta:-D

avatar
ofsajd
Thursday, 19.10.2017
23:06

svima bih dao najmanju mogucu ocjenu... najgora utakmica koju sam ikad gledao... jeste partizan imao i precku i stativu ali ljudi moji pa ovaj skenderbeg nije ni za srpsku drugu ligu sa onakvom igrom a partizan ne moze da ga pobedi... jesu igrali grubo ali to moras da i ocekujes... tako sam razocaran ocekivao sam pobedu partizana a dobio sam 90minuta kajanja

avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
23:14

Druze,svaka ti je na mestu! Djukicev fudbal je jako los,tesko za gledanje! Nikolicevi igraci su bili gladni pobede i jurili napred,Djukicevi su kao Antilope i cekaju da ih neprijatelj rastrgne!

avatar
Stefan Azuc
Thursday, 19.10.2017
23:21

Druze sta mislis kako sam tek ja ocajan ,pored toga sto sam veliki navijac Partizana , upravo sam pao na tiketu samo na Partizan dobitak 22.000 evra, Ne mogu da verujem uhvatim Lacio,Ludogorec ,Rijeku,Lion ... i padnem na Partizan ,strasno... Kada ce Djukic da se opameti i da stavi Antonova pre Miletica ?