Ocene "L'ekipa" - Brazilci najbolje prošli, kod Zvezde jedna šestica!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.12.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Kako je ugledni francuski list u svom štampanom izdanju za sredu ocenio aktere sinoćne utakmice na stadionu "Rajko Mitić"?

uefa.com/Chris Burke
uefa.com/Chris Burke

Povezane vesti

Ugledni francuski list postao je omražen među navijačima Crvene zvezde nakon što je u oktobru lansirao priču o navodnoj nameštaljki u Parizu.

Posle drugog meča između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde "L'ekip" piše o velikom uspehu francuskog šampiona i apostrofira to što je PSŽ kao prvi iz Grupe C otišao u eliminacionu fazu Lige šampiona.

"MARACANESQUE", stoji preko naslovne strane današnjeg izdanja francuskog lista, a slova M, C i N obojena su crvenom bojom zbog činjenice da su se Kilijan Mbape, Edinson Kavani i Nejmar upisali u strelce.

U komentaru same utakmice navodi se da je Pari Sen Žermen imao previše prostora u prvom poluvremenu i da je Vladan Milojević pokazao ostalim rivalima francuskog šampiona kako ne treba da igraju protiv njega.

Tu su i uvek zanimljive ocene aktera sinoćne utakmice. Crvena zvezda je kao tim dobila 4,3, Pari Sen Žermen 6,4, a evo i kako su prošli treneri i igrači.

Lekip ocene
Foto: uefa.com/Chris Burke

Kao što vidite, osmice su u gostujućem timu dobili Brazilci Tijago Silva, Markinjos i Nejmar, dok je u Zvezdi jedinu šesticu dobio Marko Gobeljić.

Petice su dodeljene Marku Marinu, Dušanu Jovačiću i Goranu Čaušiću, a najslabiju ocenu dobio je Milan Pavkov koji je teren napustio u 72. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 12.12.2018
13:38

Jesu lijepo iscrtkali svoju formaciju, dok kodd nas nisu pogodili ni pozicije nekim igracima...