Ocene - Kafu upoznaje ekipu, Stojiljković mora više u napadu, a ko je bio najbolji?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.08.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je odigrala sjajnu utakmicu kada gledamo kako su odigrali odbranu, svih 14 igrača su odradili sjajan posao.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Mogla je Crvena zvezda danas i da slavi pobedu protiv Salcburga koji je čak bio i favorit po mišljenju mnogih fudbalskih stručnjaka. Posebno ističemo drugo poluvreme gde je ekipa Vladana Milojevića odigrala odlično i propustila tri dobre šanse da savlada Stankovića koji je možda i najbolji pojedinac današnjeg meča.

Ko se istakao u Crvenoj zvezdi?

Borjan bi mogao da ostane neocenjen, imao je dve intervencije koje bi bez problema odradio i golman prosečnog tima iz opštinskih liga širom Srbije, dok je ne tako mali broj napada koji su počinjali upravo od golmana Crvene zvezde što je on odradio bez problema.

Odbrana je bila na visini zadatka, Vujadin Savić je odigrao prvih 45, Babić drugih 45 minuta, i možda među ovim igračima treba tražiti najboljeg u redovima našeg tima.

Jovičić je ponovo bio Zvezdin Kante, kako je neko večeras napomenuo na društvenim mrežama, prekidao je napade gostiju, smetao im, bio kao osica dosadan i zaslužuje visoku ocenu. Krstičić takođe sasvim solidan, borio se sa protivničkim igračima na sredini terena koliko je mogao, imao i par sjajnih poteza.

U ofanzivnom redu sredine terena svi su imali defanzivne zadatke, baš kao i Nikola Stojiljković koji je bio najistureniji igrač Crvene zvezde danas, pa nisu uspeli da naprave nešto više. Stojiljković je bio potpuno zatvoren i sprečen da bilo šta uradi, Ramaljo je odigrao sjajno, dok je Kafu još u fazi upoznavanja ekipe i nije ni on imao previše prostora da se pokaže. Od Bena beležimo onaj jedan šut, nekoliko izgubljenih lopti, možda je bio i jedan od slabijih danas u redovima Crvene zvezde. Ipak, jednim potezom on može rešiti meč, setite se i centaršuta Degeneku kod one šanse.

Dakle, ocene su sledeće:

Crvena zvezda: Borjan 6,5 - Stojković 7, Savić 6,5 (od 46' Babić 7), Degenek 7, Rodić 7 - Jovičić 7, Krstičić 6,5 - Kafu 6 (od 61' Simić 6,5), Ben 6, Radonjić 6 - Stojiljković 5,5 (od 79' Jovančić -).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nicky.mit11
Wednesday, 22.08.2018
12:15

Radonjic dobar igrac al' nekad se stvarno ufilma da je Neymar

avatar
indosrbija
Wednesday, 22.08.2018
11:48

Odbrana timski odlicna..malo smo igrali u grcu pri organizaciji napada i ima tu i pritiska i malo straha da se ne primi gol,ali ima i do kvaliteta protivnika koji je prejak i fizicki dominantan na sredini..ben je malo podbacio ali toliko puta je bio medju najboljima da mu nije zameriti.radonja da doda i asistira u austriji a ne sve sam.jovicic medju najboljima radeci posao koji prosecan gledalac ne vidi..kafu ce biti nas najbolji igrac ove godine,samo polako.rodic i stojkovic zaista perfektni,podigli su formu kad je najvaznije i pokazali da su sazreli kao igraci.Igrac utakmice po meni jeste degenek,jos da je ona glavom usla auu...p.s.ne zaboravite koliki je budzet salzburga i da imaju igraca koji vredi skoro ko nas ceo tim..imaju razvijenu skauting sluzbu i skole fudbala po celom svetu,i bice jako tesko u revansu gde mi ipak prolazimo zbog veceg srca..

avatar
Brajkoo
Tuesday, 21.08.2018
23:52

Anti fudbal! U napadu bez ideje a u sredini panicno

avatar
Srpska Bosna
Tuesday, 21.08.2018
23:38

Kako je Jovicic koji je bio najgori uz Radonjica na terenu moze da dobije bolju ocenu od Krsticica?Mislim da bi Gobeljic mogao da dobije priliku na sredini umeto Jovicica,dosta smo oslabljeni tu jer je Donald otisao.Simic je decko cudo od igraca i treba da igra u sredini ili levo kad ode Radonja(koji moze da bude vrhunski igrac ali da ne bude toliko sebican).I da Stojiljkovic je odlican bio ne znam sta vam je,kako i moze da da gol kad smo igrali bunker!?Sto se tice same igre imam poverenje u trenera,do sad je uvek bio klasa.

avatar
NAJVECI IKADA
Tuesday, 21.08.2018
23:49

Jovicic preorao teren. Veze ti nemas

avatar
Srpska Bosna
Monday, 27.08.2018
23:28

Teren sluzi da se na njemu igra fudbal,ne da se ore.

avatar
Milan89
Wednesday, 22.08.2018
00:19

Jel si ti gledao utakmicu? Jovicic je presekao jedno 70% napada

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 21.08.2018
23:20

Stojkovic barem 8,5 pokidao je

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 21.08.2018
23:16

Кад Стоиљковић мисли да поради на головима.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 22.08.2018
05:58

Tesko ce mo se nagledati njegovih golova bacene pare za njega, ebesilia,kafua.... nista oni nisu nibolji od nasih igraca čak su i gori ali....

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 23.08.2018
00:20

За сад стварно ништа нису показали али можда им треба више времена.