Ocene Ivice Ilieva posle pobede nad Dancima - Ko je bio fantastičan, a ko je ''eksplodirao''?

Autor: Darko Mitrović
petak 17.08.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana zadovoljan posle dvomeča sa Nordsjelandom, neke igrače je posebno izdvojio.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sinoć su još jednom uspeli da savladaju mladu ekipu Nordsjelanda, ovog puta na svom stadionu u Humskoj rezultatom 3:2 i plasirali se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle meča, u izjavi za TV Partizan, sportski direktor Ivica Iliev izrazio je zadovoljstvo onim što je ekipa Zorana Mirkovića prikazala u revanšu.

Pohvalio je celu ekipu, ali par igrača je ipak izdvojio.

''Moram da pohvalim Kiću Kosovića koji je bio fantastičan, Miletića, Svetu, sve igrače... Pantu koji se digao u poslednje tri utakmice, Mare Janković je ponovo od kada je došao Bata Mirković prosto 'eksplodirao'. To je onaj Mare o kojem smo pričali kada smo ga dovodili i verujem da će svi oni pokazati svoje pravo lice'', izjavio je Iliev.

Takođe, osvrnuo se i na novajlije Zakarića, Rikarda Gomeša...

''Pokazali su da imaju kvalitet i da su na evropskom nivou igrači koji treba da prave razliku, da daju ton igri'', smatra Iliev.

Ovo je treća uzastopna pobeda Partizana, sve od dolaska novog trenera Zorana Mirkovića.

''Izdigli smo se iz letargije, igrači su pokazali koji potencijal i kvalitet poseduju i to je meni najbitnije. Verujem da će u dvomeču sa Bešiktašom pokazati svoj maksimum'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 18.08.2018
12:49

Kako te nije sramota, samo kupujes sebi vreme da još više unistis partizan i više para uzmes....sta ćemo sa promašajem djukicem i Sumom, hajde pričaj o tome ljigo jedna...fuj kako si loš čovek. Nikada losiji igrački kadar, bedan, nema lidera, bez snage, Danci nisu imali sreće a mi izuzetne kod 2 i 3 gola.....kome i šta ti pričaš.....odlazi iz kluba prevaro politička i pravi stranku sa svojim VVV Il se vratite nazad u stranku čiji vas lider poslao da uništite klub...oprobano kao kod košarkaša a sada i vaterpola......odlazili kikiriki rdzo ljudskaaaaaa

avatar
Гробар1971
Friday, 17.08.2018
22:17

Igramo bez grča ali očajno pobedili smo srećno igrali smo mnogo lošije nego u Danskoj umesto da stisnemo i damo još koji gol oni zamalo da nas oduvaju u drugom poluvremenu ali realno ni oni nisu baš toliko loša ekipa MORAMO BOLJE !

avatar
ercov
Friday, 17.08.2018
22:02

Kako ga samo nije sramota da se pojavljuje u javnosti i da nekoga on ocenjuje !? Sto ne pomenu Enakea, Valjentea, Sumu, Nikolica, Ozegovica, Urosevica, Ivanovica sve te bombe koje je doveo i slag na tortu, onog propalog trenera Djukica !? Treba ga najuriti sto pre iz Partizana.

avatar
Osijek 51
Friday, 17.08.2018
21:07

Kako taj Ilijev ima obraza i hrabrosti da se pored toliko promasaja pojavi u javnosti, pa takav covjek nebi kod komsija sastavio ni dva Petka...

avatar
Osijek 51
Friday, 17.08.2018
20:54

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu, ova pobjedamoze one naivne jako zavarati. Istina je sledeca, fizicka sprema na nivou rekreativaca, znanje na niskom prosjeku, ako je Rikardo kvalitet, onda sam ja Ronaldo, Ilijev po pravilu lupeta i skriva seriju svojih promasaja, odlazi vec jednom.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 17.08.2018
20:39

Ovaj covek je neunistiv :)

avatar
Ivana Zile
Friday, 17.08.2018
20:26

Da se ja pitam of ovih bih zadrzao : celavog, zdjelara markovica (zbog potencijala) mareta pantu I shehovica mozda I bosanca dati mu sansu a stojke kao rezerva. sve ostalo aut.

avatar
Friday, 17.08.2018
20:16

Bedna igra ,ekipa nula,ode djuka-a ilijev šta čeka,zar nereče da će on otići pre trenera i da on snosi istu odgovornost za rezultate?

avatar
nemam pojma
Friday, 17.08.2018
19:23

Ako je ovo za njega tako eksplozivno i fantastično, postaje jasno da se zadovoljava sa skromnim. Takav čovek nije za Partizan. Mi svi želimo mnogo bolje igrače.

avatar
Sasa SS
Friday, 17.08.2018
18:35

Ja sam mislio da se Iliev odselio iz Beograda. Oobedili Zemun i ove čije ime objektivno niko u Srbiji ne ume pravilno da izgovori i odmah počelo sa eksplozijama i bombama!!!

avatar
Real Only
Friday, 17.08.2018
18:33

Mozda postoji kvalitet, ali je fizicka sprema na katastrofalnom nivou! Nemaju snage da trce vise od sat vremena!

avatar
RIP KOBE
Friday, 17.08.2018
19:12

kriv je filipovic za to zato teraj

avatar
Saša Ilić
Saturday, 18.08.2018
10:44

A ko je doveo Filipovića? Da li će nekad da snosi odgovornost uprava? Stara fora sve svalimo na trenere a mi i dalje drpamo i punimo džepove.