Ocene - Ima i sjajnih i ''očajnih''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net

Promenljivo... Može i mora Zvezda još bolje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ono što je najvažnije, cilj je ostvaren, Zvezda je pobedom nad Suduvom od 2:1 izborila plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali jasno je da još ima prostora za napredak u igri.

Pre svega, kada je efikasnost u pitanju, jer su crveno-beli večeras, baš kao i u prvom meču, propustili nekoliko veoma dobrih prilika. Gosti su u par navrata imali mnogo sreće, poput onih pokušaja Boaćija i Bena, koji su pogađali stativu, odnosno prečku.

''Škripalo'' je i u defanzivi u pojedinim trenucima, bilo je tokom prvog poluvremena grešaka ispred svog kaznenog prostora što bi neka kvalitetnija ekipa od Suduve umela da kazni, ali najveći razlog za kritiku je nesmotren start Marka Gobeljića, zbog čega je Milojevićev tim poslednjih pola sata odigrao sa igrače manje.

Za pohvalu je odlična igra Bena, zaslužnog za oba gola, Boaći je pokazao da se vraća u formu, a Marko Marin je potvrdio ulogu vođe na terenu, što je začinio i lepim golom.

Na kraju, ovo bi mogle da budu ocene: Borjan 6 - Gobeljić 5, Babić 7, Milunović 7, Rodić 6 - Jovičić 6.5 - Ben 8, Jovančić 6, Ivanić 5.5 (Vukanović od 82.), Marin 8 (Pavkov od 88.) - Boaći 8 (od 62. Stojković).
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:35

Bitno je da smo mi u drugom kolukvalifikacija, a igra ce biti bolja.

avatar
gorango
Wednesday, 17.07.2019
00:25

Jedino ste uboli Ivanica, on decko ne zna gde je levo. Ili ne ume da igra na toj poziciji (koja mu nije primarna) ili je durunga. Samo se nadam da nije i jedno i drugo.