Ocene - Borjan imao sreće, Milojeve fantastične izmene!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.10.2019.
23:11
Izvor: Sportske.net

Odlična igra u poslednjih pola sata.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla do trijumfa protiv Olimpijakosa i tako je donela u kasu 2,7 miliona evra, ali i pored toga tri boda koja mogu biti ključna u borbi za drugu fazu Lige šampiona ili za odlazak u Ligu Evrope.

Kako je vama izgledala ekipa Vladana Milojevića danas?

Nama mešovito, radi se o utakmici u kojoj je naš tim imao imperativ pobede ukoliko je želeo da se plasira u Ligu Evrope ili u drugu fazu Lige šampiona, a prvo poluvreme nije ono čime mogu da se pohvale igrači našeg tima.

Reakcija Milana Borjana je bila katastrofalna i mogla je da košta Crvenu zvezdu bodova, ali se srećom to nije desilo.

U nastavku ključni detalj jeste crveni karton za Olimpijakos u 58. minutu, Crvena zvezda od tada daleko bolja, ali je bilo grešaka u odbrani.

Poslednjih pet minuta su za posebnu priču, prekidi su urodili plodom i Milunović i Boaći su dokazali da su nenadmašni u skok igri.

Evo i naših ocena.

Borjan 5 - Gobeljić 6, Degenek 6, Milunović 8, Rodić 7 - Kanjas 5,5 (od 73' Petrović 6), Jovančić 5,5 (od 55' Vulić 7,5) - Garsija 5,5, Marin 7, Van La Para 5,5 (od 61' Boaći 7)- Tomane 6.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 02.10.2019
15:25

Marin sa 2 asistencije i kako je igrao morao dobiti vecu ocjenu,takodje Garsija a VanLaPara najgori igrač utakmice.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 02.10.2019
11:40

Malo smo podigli ocekivanja, postali smo bas razmazeni. Samo za pobjedu svi bi trebali dobiti ocjenu vise. Borjan jeste malo kiksao, ali to je zaista cudan gol, pokrivao je ubacaj, Semedo ne zna ni sam kako je usla. Ostalo odradio odlicno, a nije ni imao previse posla. Gobeljic je odigrao odlicno, Rodic takodje, oba borbena u odbrani, aktivna u napadu. Jovancic odigrao sasvim korektno, protiv Partizana i Bajerna nije mogaoo da doda pas na 10m slobodnom igracu, sad je bio sasvim ok, cak je jednini i prijetio konkretno u ofanzivi u prvom poluvremenu. Kanjas standardan, ni bolje ni losije nego obicno. Sto se mene tice jedini je Van la Para podbacio i donekle Garsija.

avatar
gorango
Wednesday, 02.10.2019
18:23

Buraz, nasi bekovi jesu borbeni, srcani. I na tome im svaka cast. Ali brate, muka mi je da ih vidim kada krenu napred, narocito gobelju. Da bar jedan centarsut bude bar blizu. Znaci prevrne mi se stomak kada vidim ono zlo. Ne mogu da shvatim da neko ko ceo zivot sutira loptu, ne zna da je sutne.

avatar
gorango
Friday, 04.10.2019
23:51

Taj Rodicev za Vukanovica (svaka cast na tajmingu kada ce taj jedan da pogodi) i koji pre i posle toga? Posle koliko utakmica??? Za razliku od Gobelje koji na mestu desnog beka meni nikada nista nije pokazao, u ofanzivnom delu, Rodic prosle godine i jeste. I to je igrao sasvim solidno. Sta mu je sada - ne znam. Ne kazem ja, ali objektivno, Stojkovic je za Gobelju klasa. Subjektivno da, ali bekovi nam bas fale, narocito desni.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 03.10.2019
17:26

Sjeti se Rodicevog centarsuta za Vukanovica...

avatar
texasm86
Wednesday, 02.10.2019
09:50

Zašto kanjas 5,5?
Zasto marin 7?
Zasto garsija 5,5?
Uradili smo preokret u dobili dobru ekipu, svi su učestvovali... Nerealne ocene... Jovancicu je forma već neko vreme 0,ne vidi se, fali jovičić da grize...

avatar
Bergkamp10
Wednesday, 02.10.2019
08:34

Garsija 5.5 kao i van la para? Pa mi nismo gledali istu utakmicu, garsija se bas trudio, odlican.

avatar
Old_school
Wednesday, 02.10.2019
06:33

La para i Garsija iste ocene?!

avatar
riquelme
Wednesday, 02.10.2019
00:54

Svaka cast za dva mlada momka koji su usli kao izmene. Milojevicu sve najbolje kao i uvek. Ben definitivno doktor za Parlu i Garsiju. Kanjas borben, bice bolji... Mnogo fali neko umesto Jovancica, trudi se ali definitivno nije u vinkli. Stvarno svaka cast! Ali generalno, treba seci iz korena... Mnogo ima i do crvenog sto su dobili. Tj. 75 % je to razlog pobede. Pravi spic, pravi veznjak i rukama i nogama kopati za Randjelovica iz Olimpijakosa.

Borjan- Rodic, Pankov (Milunovic), Degenek, Gajic (Gobeljic) - Kanajas (Jovicic), MC od 2-3 miliona, Randjelovic (2-3 miliona), Marin (Ivanic), Ben, ST (3-4 miliona).

Sa pravim veznjakom, Randjelovicen i modernim spicem Zvezda ima neke sanse za pravim napredovanjem. U smislu prezimljavanja mozda i prolaska uz dobar zreb LE ili uz pristojnu grupu prezimljavanja u LS. Naravno ako trener ostane. Ali to je vec tezak zadatak a tek da se stvarno potrose pare na prave igrace to je tek pitanje. I to odmah na pocetku sezone pred pripreme.

Ovaj transfer rok zaboraviti sto pre. Garsiji dati sansu kazu mnogi da je dobar ako ne i on i Parla dovidjenja za upola sto si dovedeni, Boćko, Pavkov hvala za sve treba nam neko brzi i energicniji, ako to nije Tomane onda i njemu cao zdravo. Ima tu jos za dovidjenja ili hvala za sve.

A sad ajmo Terza opleti u Informerima, S.Telegrafima, hapijima, ma i u farmu i velikog brata (ili sta vec ima na onaj radioaktivnoj televiziji) udji na 2 dana ali na koju foru 30+ miliona odrzavanje ovakve ekipe da niko nije pitao... A igracima i Milojevicu svaka cast!

avatar
gorango
Tuesday, 01.10.2019
23:57

Eto, sad je valjda jasno. Ne valja Pavkov, ne valja Tomane, ne valja Boaci. Pa niko od njih nije zaboravio da igra fudbal, ali nema ko da im da loptu!!! Bocko je za vreme koje je igrao, ucestvovao (znacajno) kod prvog gola, dao treci. Fale nam igraci koji znaju (i imaju mu**) da igraju unapred. Nazalost, kod nas sem Marina (i cini se da Garsija hoce) niko ne zna - I NE SME. Svi se sakriju iza igraca, niko da trazi loptu, niko da utrcava u prostor. Cini mi se da je to i velika zrtva Milojeve taktika, ali hajde da se nadamo da cemo od ove utakmice shvatiti neke stvari i krenuti malo hrabrije da igramo. Pored euforije koju sada osecam, ovo je ipak nesto sto ne smemo zanemariti (jer prvo poluvreme smo opet bili bez sanse i suta). A ocekujem da se saopstenjem oglasi debeli iz suparnickog tabora, ako nije zavrsio na hitnoj :)!

avatar
riquelme
Wednesday, 02.10.2019
00:49

Miloje kako.god da igra donosi rezultate. Veruj mi sa ovom ekipom niko ne bi prosao u LS na drugaciji nacin. Trebaju ozbiljan srednjak i to kad kazem ozbiljan to znaci puknuti 3 milke za njega, treba nam Randjelovic iz Olimpijakosa i treba nam moderan spic. Dosta je sa ovim vaterpolo opcijama sa sidrasem. A to sto mislis za ofanzivu ja sam za ali ako imas uslove za to. Ovo sto ti mislis da je rezultat napadackog fidbala jeste ali kada je Oly ostao sa igeacem manje pa je mogao da udje spic vise. Ali da ti ne kvarim puno euforiju. Po meni Miloje je pored Borjana, Rodica, Degeneka, Jovicica, Marina, Ivanica i Bena neko ko mora da ostane. Uz 3 top pojacanja koja sam spomenuo to bi bilo nesto skroz novo. Onda da li je Kanjas ili Vulic, Pankov ili Milunovic, Gajic ili Gobeljic moze Miloje da bira. Ako nema top srednjaka da oslobodi prostor Marinu da plese, top krilo da uvek navlaci igraca i pravi visak i brzog spica za drugaciju viziju napadanja nema nista od tog fudbala koji ti hoces. To zna i Miloje. Mislim da mu dobro nije sto Ben ne moze da igra...

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 08.10.2019
12:13

Slazem se potpuno. Treba nam jos barem jedan igrac Marinovog nivoa, da bi mogli stvarno da igramo ofanzivnije. Barem jedno stvarno dobro krilo, barem klase Radonjica. Ovako, moramo oprezno da igramo ako ne zelimo da se brukamo. Protiv Bajerna smo pokusali, rezultat je bio njihov visoki presing i milion nasih izgubljenih lopti i velikih sansi za njih. To nikud ne vodi, svaki trener gleda da iskoristi najbolje ono sto ima. Ja volim kad Zvezda napravi problem mnogo jacim timovima, na koji god nacin zna. Da je lako defanzivom izvuci bod protiv Bajerna, oni ne bi pobijedili polovinu lige, treba i to znati, i to je sasvim legitimno. Ono sto meni nije ok je to sto nakon 50-ak milki dobijenih samo od UEFA-e, tim nam i dalje ne izgleda jace u odnosu na prvu Milojevu sezonu.

avatar
gorango
Wednesday, 02.10.2019
11:07

Kad kazem ofanzivnije, nisam mislio svim silama napred. Seti se Liverpula, tu nam je defanzivni blok stojao na 40m od gola, blize centru. E odatle vec mozes da istrcis i neku kontru - ovako kako smo igrali protiv Partizana, Bajerna, pa i kroz cele kvalifikacije (cak nam je i Helsinko dao 2 komada) - to nije fudbal. To je bas autobus a od kontre nema leba! Pa ko da je istrci kada je nama najistureniji igrac na 20-30m od naseg gola??? Zato kazem malo samo hrabrije i ofanzivnije, cisto da se i ta defanziva igra moderno. A ZA TO JESU POTREBNI IGRACI U VEZI!. Slazem se sa tobom jer kod nas nema ko da iznese loptu (kao sto sam vec pomenuo gore, niko nema mu** da je trazi). I fali nam bar jedno krsteno krilo koje zna i moze da igra sa Marinom (nadam se da ce Garsija to uspeti). Sto se tice napada, uvek moze bolje, ali ja ne zaboravljam Bockove golove (ni golove Pavkova). Kada bi npr. Bocka hranili loptma kao sto ga je Kanga hranio, ja verujem da bi on opet pokidao. ALi tada se dosta igralo na njega, a sada Miloje forsira drugaciju igru, vise na Marina i krila, pokusao je da donese raznovrsnost a sa ovim igrackim kadrom to se odrazilo na napadace. Za Bena se slazem, bas nam fali.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 01.10.2019
23:38

Pa kako Marinu 7 za 2 asistencije?

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 01.10.2019
23:27

Prvo poluvreme pokvarila glupost, u drugom dosta bolje i pre crvenog . Boaci i Tomane jako zanimljiva kombinacija , dobili smo dosta na ovom mecu . Miloje doktor

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 01.10.2019
23:15

Bravo Terza madjijo, danas dve tekme, kvota 1000 sa bracom grcima :D

avatar
riquelme
Wednesday, 02.10.2019
00:50

Zeznuo je i Florentinovih 2-X i povratak celog kladionicarskog sveta na ponavljanje tiketa! :)