Očekivano, Zlatne lopte FSS-a idu u ruke Milojevića i Mitrovića

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.12.2018.
14:19
Izvor: Beta

Kao što je i najavljeno, Aleksandar Mitrović je najbolji srpski fudbaler, a Vladan Milojević najbolji srpski trener u ovoj godini.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević i napadač Fulama Aleksandar Mitrović dobili su danas Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije (FSS) za najbolje u 2018. godini.

"Mnogo mi znači ova nagrada. Ona ne može da bude individualna jer je fudbal kolektivni sport. Ona bi trebalo da pripadne svim mojim saradnicima, ljudima u klubu, zaposlenima, navijačima i svima koji vole Zvezdu. Imali smo jako dobru godinu. Sledeće godine treba da budem još vredniji i nadam se da ćemo 2019. napraviti još bolje rezultate", rekao je Milojević na svečanosti u Beogradu.

Milojević, koji je i prošle godine dobio nagradu, ove je osvojio titulu šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom, koju je zatim uveo u grupnu fazu Lige šampiona.

"Nisam od onih koji gledaju u prošlost. Hvala vam svima, najviše mojim igračima jer bez njih ne bih bio ovo što danas jesam. Zvezda je ove godine na najbolji mogući način predstavljala Srbiju. To nam treba u ovom trenutku. Podigli smo nivo našeg prvenstva, za koje tvrdim da je dobro iako može da bude bolje"
, kazao je Milojević.

Aleksandar Mitrović je ove godine igrao odlično za reprezentaciju Srbije i bio je najbolji strelac Lige nacija.

Sa Fulamom je obezbedio plasman u Premijer ligu i ove sezone je jedan od vodećih strelaca engleskog prvenstva.

"Jedno od najvećih priznanja u dosadašnjoj karijeri. Sav trud, rad i disciplina koju sam uložio, na kraju se vratilo. Lepo je kada vas cene u zemlji gde igrate, ali nema ništa lepše kada vas cene kod kuće, vaši ljudi. Prezadovoljan sam. Hvala svima u Savezu na čelu sa predsednikom. Vidim koliko truda ulažu da vrate srpski fudbal tamo gde mu je mesto. Ovo je bila jedna od najboljih godina u srpskom fudbalu, što na reprezentativnom, što na klupskom nivou. Mnogo pobeda, što se mene tiče, i nadam se da ću tako da nastavim", rekao je Aleksandar Mitrović.

Fudbalski savez Srbije je svečanost priredio u hotelu Kraun plaza.

Bile su prisutne brojne zvanice, medju kojima izmedju ostalih i vodeći ljudi Crvene zvezde Svetozar Mijailović, Dragan Džajić, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, i Partizana Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.12.2018
17:17

Da nije smesno bilo bi zalosno. Miloje je sigurno tu nagradu zasluzio, ali brate Mitrovic.

avatar
Südkurve München
Monday, 17.12.2018
16:51

Ovo je samo formalnost, Miloje je najveci srpski trener, to je i dokazao, ne samo u CZ, vec i u Cukarickom kao i u Panainosu, msm da se tako zove

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
15:22

Nisam ni sumnjao da ce ovi otici...

avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.12.2018
16:38

Si gledao slike kad skup diletanata Srpskog fudbala na jednom mestu,osmesi,drugarstvo,a mi se prepucavamo ovde na 'noz' :D ,ipak slika favorit' ove manifestacije je Vesic I Karadzic,iako nista manje zanimljivije nisu slike rukovodstva Zvezde I Partizana,povraca mi.