Očekivano - Antiću poziv da dostavi dokaze o nameštanju!

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
18:46
Izvor: Beta

Bilo je jasno da se neće završiti na izjavama Dragana Antića. Predsednik i trener Dinama moraće da dokaže svoje optužbe.

fkdinamovranje.rs
fkdinamovranje.rs

Povezane vesti

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić pozvao je danas trenera i predsednika Dinama iz Vranja Dragana Antića da FSS-u dostavi sve dokaze koje ima o navodnim nameštenim utakmicama.

Dragan Antić je, nakon eliminacije Dinama iz Super lige Srbije, izneo brojne optužbe na račun porodice Tončev, a takođe je i izjavio da je 20 ili 30 mečeva namešteno.

Na te navode danas je reagovao FSS, odnosno oficir za integritet koji je naveo da ima obavezu da reaguje "zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, kao i zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja".

"Pogotovo sam iznenađen jer te optužbe dolaze od strane osobe veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta, osobe željne pažnje i medijskog senzacionalizma", navodi se u saopštenju Petrić.

Petrić je istakao da sumnja ne znači da je neka utakmica automatski i nameštena, odnosno da svaka informacija mora proći analizu stručnih službi Saveza zaduženih za integritet takmičenja.

"Zbog svega navedenog, pozivam Dragana Antića, predsednika kluba koji je kažnjen zbog nečasnih radnji u fudbalu, da podnese nadležnim organima FSS sve dokaze koje ima o 'nameštenim utakmicama'", naveo je Petrić.

"Za neprijavljivanje informacija kojima kaže da raspolaže, već podleže merama disciplinskih organa FSS, a podsećam ga da su te mere, odnedavno održane Skupštine FSS, još rigoroznije", zaključuje se u saopštenju Ivana Petrića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Thursday, 30.05.2019
08:43

Nameataju svi posebno partizan, zvezda i fss a da se to resi jednom morali bi prvo navijaci da budi realni a naravno da nisu pogledajte samo kom optuzuju uvek suparnicki klub a oni oba ne zna se ko je crnji u namestanju i naravno to i ne kriju vise... smeta im namestanje naricito partizanovcima ali kada im se nameste pobede posle 100 min to je ok nadju se milioni razloga zasto ke trajalo toliko kad im se priznaju golovi iz ofsada kada im se namesti kup za spas sezone nista ne smeta... isti slucaj je i sa druge strane...: zato nam je fudbal tu gde i jeste i zato su nam stadioni prazni

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 29.05.2019
20:55

Zašto niste pozvali Dmitrovića,Pejovića i Mateusa?

avatar
RealanNis
Wednesday, 29.05.2019
19:49

Ovo je tek smesna izjava. Dragan Antic je ,,veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta``, a sta su onda Toncev, Terzic, Kokeza, Vucelic i Vazura? Naspram njih Antic je malo dete.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 29.05.2019
19:37

На крају ће бити појео вук магаре као што је било са свим намештаљкама у којима је био умешан партизан.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 29.05.2019
22:07

To mislis na onu gde je pomenut datum utakmice i protivnik, a tog datuma ustvari Partizan nije ni igrao?
Ili ovu protiv Vranja, gde njihov prvi covek javno priznaje kolko mrzi Partizan, a voli Zvezdu?

Ili ipak mislis na vas gde pred prvo kolo isti ovaj Antic javno govori kako Zvezda slobodno moze da izvede drugi tim, jer 100% dobija?

avatar
babaroga
Thursday, 30.05.2019
18:11

Misli na izjave Dmitrovica i Pejovica posto se Mateus presao za kolo. I misli na golubara kome se ceo prvi tim (28 igraca) razboli pa izvede kompletnu postavu juniora. I misli na N.P. koji dodje na utakmicu sa 10 igraca jer su se pobunili i nisu poveli one sto napravili dil. I njih ste jedva dobili, sudija svirao penal kad je lopta pogodila igraca u ledja u 96min. I misli na Smederevo, Metalac, Borac ciji predsednici sede u vasoj skupstini a igraju ligu sa vama. Neke ste i vodali po Evropi za nagradu valjda. I misli na Banat kojima ste sredili ispadanje dva ranga nize da im ne bi isplatili procente... Mogu ovako ceo dan ako zelis:D

avatar
Man united
Thursday, 30.05.2019
16:56

Као прво, где је то изјавио да мрзи Партизан, и колико га то мрзи? Као друго, какве везе има са овом вешћу његова навијачка припадност? Као треће, где је то рекао да Звезда 100% добија? Поклони се и почни!

avatar
RealanNis
Thursday, 30.05.2019
02:01

Ili misli na 4x vise penala u odnosu na bilo koji od sledeca 3 tima na tabeli, ili misli 3x vise crvenih kartona dosudjenih protivnicima u odnosu na zajedno sledeca 2 pratioca. A mozda misli i na namerne laktove u glavu koji su jedva za zuti, krampone, startove sa ledja, startove sa 2 noge, vucenja za dres koji nisu ni faul a kamoli penal- zuti za ostale u ligi? Ili pak rvacke zahvate i igranje rukom koji opet ne da nisu penali nego ni obicni fauli. Da samo Partizan namesta a zvezda sve posteno. Pa divno smo namestali ove sezone... Inace po izvestaju sudijske komisije slucajno je Partizan najvise osteceni klub ove sezone, a Zvezda najvise nagradjen greskama u njihovu korist. Opet slucajnost. A da ne spominjemo kome se razboljevaju treneri i predsednici klubova pred utakmicu sa CZ a ko je docekan najboljim timom i na krv i noz. Opet slucajnost....

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
18:57

Neka ponese sa sobom osmeh nakon poraza od zvezde od 3:0 kojoj je pre utakmice poručio da ne brine za njegov tim kao protivnika, to je dovoljni dokaz za ta dva kluba.

avatar
Man united
Thursday, 30.05.2019
16:58

Није тако рекао. Докле више са тим умишљеним гробарским интерпретацијама?

avatar
Man united
Saturday, 01.06.2019
16:44

Претпостављам да ти тврдиш да он лично води ту страницу? Јес ко што Терзић води РСБ форум.

У изјави пре меча је рекао да је Динамо аутсајдер, што је и тачно. А тај снимак где се наводно смеши после трећег гола нисам видео, а и не могу да нађем.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 30.05.2019
20:08

Kao prvo: Raspitaj se ko drzi FB stranicu "FK Dinamo Vranje" i vidi sta se na njoj pisalo na racun Partizana.
Kao drugo: Nadji njegovu izjavu pre prvog kola, gde javno govori kako Zvezda moze da izvede drugi tim i da ce dobije utakmicu, jer Dinamo jos nema kvalitet za SL. Posle pogledaj njegovu izjavu posle utakmice gde se smesi posle 3:0 i primljenog gola iz ofsajda.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 29.05.2019
18:49

Sta je karma:
Pre prvog kola, Antic daje izjavu kako Zvezda ne mora da izvodi prvi tim i da se umara, jer ce svakako dobiti Dinamo. Posle utakmice, koju je izgubio 3:0 (primio gol iz ofsajda) covek sav nasmejan dolazi i daje izjavu za televiziju.
Deset meseci kasnije, covek ispada iz SL, zato sto je u Indjiji primio isto tri komada (trebao je da primi pet), a evo ga umesto da nasmejan daje izjave (valjda je to normalno kad primis tri gola) covek "rezi" na sav glas.